Την Πρεσβεία του Βελγίου επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης όπου υπέγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.
Την Πρεσβεία του Βελγίου επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης όπου υπέγραψε στο βιβλίο συλλυπητηρίων για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες.
Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ήρθα εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στους συγγενείς των θυμάτων αυτής της αποτρόπαιης επίθεσης στις Βρυξέλλες.
»Στέλνουμε ενωμένοι, όλοι μαζί, ένα μήνυμα: Ότι η τρομοκρατία, απ’ όπου και αν προέρχεται, δεν θα μας νικήσει.
»Η Ευρώπη θα εξακολουθεί να υπηρετεί τις κοινές αξίες της ασφάλειας και της ελευθερίας».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας