
Γεροβασίλη: Θα γίνει ό,τι πρέπει για την ασφάλεια της χώρας
Η κυβέρνηση καταδικάζει το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις και θα γίνει ό,τι πρέπει για την ασφάλεια της χώρας, δήλωσε το μεσημέρι της Τρίτης η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, στη σκιά των τρομοκρατικών χτυπημάτων στις Βρυξέλλες. Τόνισε ότι λαμβάνονται ήδη αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε αεροδρόμια και πρεσβείες.
Η κυβέρνηση καταδικάζει το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις και θα γίνει ό,τι πρέπει για την ασφάλεια της χώρας, δήλωσε το μεσημέρι της Τρίτης η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, στη σκιά των τρομοκρατικών χτυπημάτων στις Βρυξέλλες.
Στο ερώτημα εάν η κυβέρνηση φοβάται στροφή της ευρωπαϊκής πολιτικής στο προσφυγικό, η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να αντισταθεί στον φόβο που δημιουργούν αυτά τα τυφλά χτυπήματα και να στραφεί σε μία άλλη πολιτική. Περιμένουμε ότι η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει με νηφαλιότητα και ψυχραιμία αυτό το νέο τρομοκρατικό χτύπημα, σημείωσε.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι λαμβάνονται ήδη αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε αεροδρόμια και πρεσβείες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κεφαλονιά: «Θύμα κυκλώματος μαστροπείας η Μυρτώ», λέει ο πατέρας της – Στο κάδρο των ερευνών νέα πρόσωπα
- Βερόνα-Μίλαν 0-1: Οι ροσονέρι προσπέρασαν τη Νάπολι και είναι 2οι – Αγκαλιά με θέση για το Champions League
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι 4-1: Σπουδαία νίκη για τους «ρεντς» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκιμπς-Γουάιτ
- Έβερτον – Λίβερπουλ 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Φαν Ντάικ
- Σίσσυ Χρηστίδου: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στην κατηγορία του άστρου
- Στενά του Ορμούζ: Από την έντονη κινητικότητα στην ακινησία – Το σοκαριστικό βίντεο των 12 δευτερολέπτων
