Γεροβασίλη: Θα γίνει ό,τι πρέπει για την ασφάλεια της χώρας
Η κυβέρνηση καταδικάζει το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις και θα γίνει ό,τι πρέπει για την ασφάλεια της χώρας, δήλωσε το μεσημέρι της Τρίτης η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, στη σκιά των τρομοκρατικών χτυπημάτων στις Βρυξέλλες. Τόνισε ότι λαμβάνονται ήδη αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε αεροδρόμια και πρεσβείες.
Η κυβέρνηση καταδικάζει το τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις και θα γίνει ό,τι πρέπει για την ασφάλεια της χώρας, δήλωσε το μεσημέρι της Τρίτης η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, στη σκιά των τρομοκρατικών χτυπημάτων στις Βρυξέλλες.
Στο ερώτημα εάν η κυβέρνηση φοβάται στροφή της ευρωπαϊκής πολιτικής στο προσφυγικό, η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι η Ευρώπη θα πρέπει να αντισταθεί στον φόβο που δημιουργούν αυτά τα τυφλά χτυπήματα και να στραφεί σε μία άλλη πολιτική. Περιμένουμε ότι η Ευρώπη θα αντιμετωπίσει με νηφαλιότητα και ψυχραιμία αυτό το νέο τρομοκρατικό χτύπημα, σημείωσε.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι λαμβάνονται ήδη αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε αεροδρόμια και πρεσβείες.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα