Νέα εκτόξευση βλημάτων από τη Βόρειο Κορέα στη θάλασσα στα ανατολικά
Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σήμερα σε πολλαπλές εκτοξεύσεις βλημάτων μικρού βεληνεκούς που έπεσαν στη θαλάσσια περιοχή της ανατολικής χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων της Νότιας Κορέας.
Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σήμερα σε πολλαπλές εκτοξεύσεις βλημάτων μικρού βεληνεκούς που έπεσαν στη θαλάσσια περιοχή της ανατολικής χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων της Νότιας Κορέας.
Η Βόρεια Κορέα είχε εκτοξεύσει δύο πυραύλους την Παρασκευή -πάγια πλέον πρακτική «απάντησης» της Πιονγκγιάνγκ σε αυστηρότερες κυρώσεις από τον ΟΗΕ, όπως οι πιο πρόσφατες.
Τα τέσσερα βλήματα που εκτοξεύτηκαν τη Δευτέρα από το νότιο μέρος της ανατολικής πόλης Χαμχούνγκ έπεσαν σε απόσταση 200 χλμ., στη θαλάσσια περιοχή της ανατολικής Βόρειας Κορέας, σύμφωνα με ανακοίνωση της στρατιωτικής διοίκησης στη Σεούλ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ιωαννίδης
- Τρόφιμα: Το κόστος, κεντρική ανησυχία το 2026 – Από το Λας Βέγκας μέχρι τη Γερμανία και από εκεί στην Ελλάδα
- Χίος: Χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι τη 19χρονη φίλη του – Έγινε αντιληπτός από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας
- Προκόπης Παυλόπουλος: Παρέμβαση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Γιατροί Χίου: Χάθηκαν τόσοι αθώοι εν καιρώ ειρήνης, στα νερά ενός νησιού που γνωρίζει τη σημαίνει ξεριζωμός
- Άνοιγμα των Ιονίων Νήσων στην ινδική αγορά με επίκεντρο την Κέρκυρα

