Αναβλήθηκε λόγω τρομοκρατικής απειλής το «Γαλατά» – «Φενέρ»
Δεν θα διεξαχθεί το πολυαναμενόμενο ντέρμπι της Τουρκίας ανάμεσα στη Γαλατάσαραϊ και στη Φενέρμπαχτσε που ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής. Οι φόβοι για νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία, ανάγκασε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να αναβάλλει τη διεξαγωγή του ντέρμπι.
Δεν θα διεξαχθεί το πολυαναμενόμενο ντέρμπι της Τουρκίας ανάμεσα στη Γαλατάσαραϊ και στη Φενέρμπαχτσε που ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής.
Οι φόβοι για νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία, ανάγκασε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας να αναβάλλει τη διεξαγωγή του ντέρμπι.
Η ανακοίνωση ήρθε μόλις 65 λεπτά πριν από τη σέντρα του αγώνα, ενώ ήδη κάποιοι οπαδοί είχαν φτάσει στο γήπεδο.
Παράλληλα, υπήρξαν και αλλαγές στην προγραμματισμένη για τη Δευτέρα συγκέντρωση της εθνικής ομάδας, εν όψει της προετοιμασίας για τα ματς με τη Σουηδία και την Αυστρία με τις προπονήσεις να είναι κλειστές για το κοινό για λόγους ασφαλείας.
Η ακύρωση του αγώνα, που επρόκειτο να ξεκινήσει στις 8 ώρα Τουρκίας και ώρα Ελλάδας αποφασίζεται μία ημέρα μετά την επίθεση αυτοκτονίας στην Κωνσταντινούπολη όπου έχασαν την ζωή τους 4 άνθρωποι και τραυματίστηκαν δεκάδες.
Με 4 γκολ του Ζαλάνκι και από 3 των Κάκαρη, Νικολαΐδη και Παπαναστασίου, ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με με 22-13 τον Πανιώνιο εκτός έδρας και πέτυχε την 21η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α1 πόλο.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.
LIVE: Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.