Ειδομένη: Δεκατρείς πρόσφυγες «ξυλοκοπήθηκαν από τις αρχές της ΠΓΔΜ»
Δεκατρείς πρόσφυγες και μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων, με τραύματα από ξυλοδαρμό, φρόντισε το βράδυ της Παρασκευής η ιατρική ομάδα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ειδομένη. Όπως είπαν οι ίδιοι στους γιατρούς, ξυλοκοπήθηκαν από τις αρχές της ΠΓΔΜ, μέσω της οποίας προσπάθησαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη βόρεια Ευρώπη.
Δεκατρείς πρόσφυγες και μετανάστες διαφόρων εθνικοτήτων, με τραύματα από ξυλοδαρμό, φρόντισε το βράδυ της Παρασκευής η ιατρική ομάδα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Ειδομένη.
Όπως είπαν οι ίδιοι στους γιατρούς, ξυλοκοπήθηκαν από τις αρχές της ΠΓΔΜ, μέσω της οποίας προσπάθησαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη βόρεια Ευρώπη, εξήγησε ο Γιόχαν Χάνγκενσεν από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.
Τρεις από τους τραυματίες, οι οποίοι προσήλθαν στο ιατρείο που βρίσκεται εντός του καταυλισμού της Ειδομένης, διακομίστηκαν -σύμφωνα με τον ίδιο- στο νοσοκομείο του Κιλκίς.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.