Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Jeep Grand Cherokee Trackhawk 2018: Ωμή δύναμη

Jeep Grand Cherokee Trackhawk 2018: Ωμή δύναμη

Η ισχυρότερη εκδοχή του εμβληματικού SUV δίνει τα διαπιστευτήριά της στο φωτογραφικό φακό, δημιουργώντας προσδοκίες για άνευ προηγουμένου μεγέθη ισχύος και επιδόσεων.

Την ισχυρότερη -μέχρι σήμερα- εκδοχή του Grand Cherokee ετοιμάζει η αμερικανική φίρμα η οποία και απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό να προβάρει τις αλλαγές της στο Michigan.

To πανίσχυρο Grand Cherokee Trackhawk το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως το Range Rover Sport SVR, αρχικά φαίνεται διαθέτει ένα ανασχεδιασμένο μπροστινό τμήμα με μια μικρότερη γρίλια αλλά και επιπλέον εισαγωγές αέρα προκειμένου να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες «πολιτικές» εκδόσεις του.

Προς το παρόν το δοκιμαστικό πρωτότυπο δεν παρουσιάζει άλλες διαφοροποιήσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν στην πορεία μέχρι την άφιξή του που αναμένεται στα τέλη του 2017.

Επίσης δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η σπορ αναβάθμιση του εσωτερικού με λεπτομέρειες που να παραπέμπουν στον πανίσχυρο χαρακτήρα του αλλά και νέες προσθήκες στο UConnect infotainment με οθόνη 8,4 ιντσών με το οποίο θα εξοπλίζεται και το οποίο αναμένεται να εμφανίζει επιπλέον ενδείξεις που θα αφορούν τις επιδόσεις.

Οι τελευταίες αναμένεται να προέλθουν από έναν κινητήρα θηριώδη V8 χωρητικότητας 6,2 λίτρων ο οποίος εξοπλίζει ήδη τα Dodge Charger και Challenger SRT Hellcat αποδίδοντας πάνω από 600 ίππους.

Αν και στην περίπτωση της έκδοσης Trackhawk του Grand Cherokee αναμένεται να αξιοποιηθεί μια λίγο μικρότερη εκδοχή ισχύος του παραπάνω κινητήρα, τα μεγέθη τόσο σε απόλυτες τιμές όσο και σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις που θα εξασφαλίζουν αναμένεται να είναι εξίσου εντυπωσιακά.

AUTOMEDIA

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024