Ανά τρίμηνο τα μερίσματα του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων
Τα μερίσματα του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ), από τον Απρίλιο του 2016 και εφεξής, θα καταβάλλονται ανά τρίμηνο, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Εργασίας, Αναστάσιου Πετρόπουλου. Όσον αφορά τα μερίσματα του Μαρτίου έχουν, ήδη, καταβληθεί με το προηγούμενο σύστημα.
Τα μερίσματα του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ), από τον Απρίλιο του 2016 και εφεξής, θα καταβάλλονται ανά τρίμηνο, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Εργασίας, Αναστάσιου Πετρόπουλου. Όσον αφορά τα μερίσματα του Μαρτίου έχουν, ήδη, καταβληθεί με το προηγούμενο σύστημα.
Η απόφαση εκδόθηκε σύμφωνα με την από 25-2-2016 προηγούμενη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΜΤΠΥ και αφορά την τροποποίηση του χρόνου καταβολής των μερισμάτων, ώστε να υπάρξει ο αναγκαίος χρόνος για την εκπόνηση αναλογιστικών μελετών, από τις οποίες θα προκύψει η αναπροσαρμογή των μερισμάτων.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, η αλλαγή του χρόνου καταβολής των μερισμάτων του ΜΤΠΥ θα επιτρέψει την αξιοποίηση των αποθεματικών που δημιουργούνται κατά την περίοδο αυτή και ταυτόχρονα θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για την είσπραξη από το Ταμείο των ποσών παρελθόντων ετών που οφείλονται προς αυτό από φορείς της γενικής κυβέρνησης.
Και μη χειρότερα!Απο τη 13η συνταξη σ στάση πληρωμών.Ανα τρίμηνο (απο μήνα που ηταν)η πληρωμή σ 286000 συνταξιούχους pic.twitter.com/AuJlDsV5cL
— Giannis Vroutsis (@VroutsisGiannis) March 16, 2016
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη 33χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Λόφο της Πνύκας – Άλλες δύο συλλήψεις σε Αττική και Κρήτη
- Η Λένα Χίντεϊ πιστεύει ότι η βιομηχανία του θεάματος προστατεύει τους κακοποιητικούς άνδρες
- «Ξέσπασε» ο Τσιτσιπάς και διέλυσε τη ρακέτα του για έναν χαμένο πόντο! (vid)
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε Γλυφάδα και Βούλα
- LIVE: Άγιαξ – Ολυμπιακός
- Η μεγάλη ρευστοποίηση: Από την κρίση του ΣΥΡΙΖΑ στα κόμματα υπό εξαφάνιση
- Φλώρινα: Συνελήφθη 68χρονος με πάνω από 55 κιλά κάνναβης σε ΙΧ αυτοκίνητο
- Ο εμπορικός πόλεμος ανάμεσα σε Κίνα και Ευρώπη είναι αναπόφευκτος – Για να διασωθεί η ευρωπαϊκή βιομηχανία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442