
Ο Κόντε ενημέρωσε την ομοσπονδία του για τη συμφωνία με την Τσέλσι
Ο Αντόνιο Κόντε έχει δώσει τα χέρια με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και από το καλοκαίρι θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι. Αυτό αποκαλύπτει σήμερα, Τρίτη, ο ιταλικός Τύπος, ο οποίος στα σχετικά της δημοσιεύματα αναφέρει πως ομοσπονδιακός τεχνικός τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα» έχει συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ρώσο μεγιστάνα, με τις ετήσιες αποδοχές του να φθάνουν τα 12 εκατ. ευρώ, τις τετραπλάσιες από αυτές που λαμβάνει τώρα στην εθνική ομάδα.
Ο Αντόνιο Κόντε έχει δώσει τα χέρια με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και από το καλοκαίρι θα είναι ο νέος προπονητής της Τσέλσι.
Αυτό αποκαλύπτει σήμερα, Τρίτη, ο ιταλικός Τύπος, ο οποίος στα σχετικά της δημοσιεύματα αναφέρει πως ομοσπονδιακός τεχνικός τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα» έχει συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ρώσο μεγιστάνα, με τις ετήσιες αποδοχές του να φθάνουν τα 12 εκατ. ευρώ, τις τετραπλάσιες από αυτές που λαμβάνει τώρα στην εθνική ομάδα.
Ο Κόντε, ο οποίος έχει πετύχει σχεδόν τα πάντα με τη Γιουβέντους, καθώς έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ιταλία, αναζητά μία νέα πρόκληση, και η Τσέλσι φέρεται ως η ιδανική για να του την προσφέρει.
Μάλιστα ο Κόντε, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει την ιταλική ομοσπονδία για τη συμφωνία του με την ομάδα του Λονδίνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βίντεο-σοκ από την Ιταλία: Η στιγμή που κοσμηματοπώλης πυροβολεί και σκοτώνει δύο ληστές
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ 3-1: Νίκη με «χατ-τρικ» του Ζότα Σίλβα στο ντεμπούτο του!
- Καλούν τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών σε παραίτηση μετά από σκάνδαλο
- Γιατί millennials και Gen Z προτιμούν να πάνε διακοπές σαν γιαγιάδες;
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ επέλεξε τους παίκτες για τα παιχνίδια με την Πάκσι
- Πετρελαιοκηλίδες 100 km² στην Αζοφική από χτυπήματα σε ρωσικά τάνκερ


