Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Μις Πέρεγκριν και τα «ασυνήθιστα παιδιά» του Τιμ Μπάρτον απέκτησαν τρέιλερ

Η Μις Πέρεγκριν και τα «ασυνήθιστα παιδιά» του Τιμ Μπάρτον απέκτησαν τρέιλερ

...

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου

Ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον επιστρέφει ξανά, με μια ακόμη παραμυθένια ιστορία, συγχρόνως ανατριχιαστική και τρομακτικά υπέροχη, όπως μόνο αυτός ξέρει να αφηγείται, αυτήτης «Μις Πέρεγκριν – Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά», βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ράνσομ Ριγκς.

Η ταινία, αφηγείται την ιστορία του Τζέικ, ο οποίος με κάποια στοιχεία για ένα μυστήριο που διατρέχει διαφορετικούς κόσμους και εποχές, βρίσκει ένα μαγικό μέρος γνωστό ως Μις Πέρεγκριν – Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά. Αλλά τα μυστήρια και οι κίνδυνοι μεγαλώνουν όταν γνωρίζει τους ενοίκους και μαθαίνει για τις ειδικές τους δυνάμεις… και τους παντοδύναμους εχθρούς τους. Τελικά, ο Τζέικ ανακαλύπτει ότι μοναχά το δικό του «ασυνήθιστο χάρισμα» μπορεί να σώσει τους νέους του φίλους.

«Όταν με προσέγγισαν αρχικά για να σκηνοθετήσω το «Μις Πέρεγκριν – Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά», μου έδωσαν μια σύνοψη του μυθιστορήματος με όλες τις φωτογραφίες που είχε το βιβλίο. Με ρούφηξαν και με στοίχειωσαν αυτόματα οι μυστηριώδεις εικόνες της ιστορίας που έγραψε ο Ράνσομ Ριγκς και ήξερα από την πρώτη στιγμή πως θέλω πολύ να διηγηθώ κι εγώ την ιστορία αυτών των παιδιών. Ένα κορίτσι, πιο ελαφρύ κι από τον άνεμο, ένα αγόρι στο στομάχι του οποίου κατοικούν μέλισσες, μια γυναίκα που μεταλλάχθηκε σε πτηνό – ήταν ξεκάθαρα ένας κόσμος τον οποίο ήθελα να εξερευνήσω. Έτσι έκανα μια ταινία για όλους αυτούς», δηλώνει ο σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον.

Στην ταινία παίζουν οι ηθοποιοί Έισα Μπάτερφιλντ, Εύα Γκριν, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Έλλα Περνέλ και Άλισον Τζάνεϊ.

Ο συγγραφέας δηλώνει για τον Τιμ Μπάρτον, ότι θα ήταν τιμή του, ακόμη κι αν μια ιστορία του, τον ενέπνεε να κάνει απλώς μια ζωγραφιά σε χαρτοπετσέτα. Ο διάσημος σκηνοθέτης, φημίζεται άλλωστε, ότι έχει τη συνήθεια να σκιτσάρει τα αγαπημένα του τέρατα πάνω σε χαρτοπετσέτες. Κάποιες μάλιστα, έχουν καταλήξει σε έκθεση με τίτλο «Ο κόσμος του Τιμ Μπάρτον».

«Το να στέκομαι σε απόσταση αναπνοής και να τον παρακολουθώ να βάζει όλο του το είναι στην ταινία που εμπνεύστηκε από το βιβλίο μου, είναι μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες της ζωής μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος ούτε αν είχα ηλεκτρόδια στα δάχτυλα των ποδιών μου!
», λέει χαρακτηριστικά ο Ράνσομ Ριγκς.

Ο Τιμ Μπάρτον άλλαξε τον τρόπο που ονειρευόμαστε στο σινεμά, με τις ιδιόμορφες, σκοτεινές ταινίες του, όπως «Ο Ψαλιδοχέρης», «Ο Εφιάλτης των Χριστουγέννων», «Η Νεκρή νύφη», αλλά και τις κινηματογραφικές υπερπαραγωγές του, όπως ο «Μπάτμαν», «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», «Ο Πλανήτης των Πιθήκων», και πιο πρόσφατη τα «Μεγάλα Μάτια».

Η «Μις Πέρεγκριν – Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά» αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, στις 29 Σεπτεμβρίου.

entertainment.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024