
«Δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα ο Αλαφούζος, δεν τον ακολουθούμε»
Να κρατήσει χαμηλούς τόνους επέλεξε αυτή τη φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς δεν απάντησαν στην άκρως επιθετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού εν όψει του αυριανού ντέρμπι. Είχε προηγηθεί βέβαια, η ανακοίνωση των Πειραιωτών που ανέφερε πως υπάρχουν φόβοι για «προβοκάτσια» από την πλευρά των φιλοξενούμενων ώστε να τιμωρηθούν οι «ερυθρόλευκοι».
Να κρατήσει χαμηλούς τόνους επέλεξε αυτή τη φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς δεν απάντησαν στην άκρως επιθετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού εν όψει του αυριανού ντέρμπι.
Είχε προηγηθεί βέβαια, η ανακοίνωση των Πειραιωτών που ανέφερε πως υπάρχουν φόβοι για «προβοκάτσια» από την πλευρά των φιλοξενούμενων ώστε να τιμωρηθούν οι «ερυθρόλευκοι».
Από εκεί και πέρα, αυτή τη φορά η ομάδα του λιμανιού τοποθετήθηκε με επίσημη θέση της ΠΑΕ και όχι με ανακοίνωση, κατηγορώντας τον Γιάννη Αλαφούζο ότι προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα πριν από το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης».
Συγκεκριμένα η επίσημη και λιτή θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Είναι φανερή η προσπάθεια του Αλαφούζου να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα του αυριανού αγώνα. Δεν θα τον ακολουθήσουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Σαρλίζ Θερόν πιστεύει στον έρωτα, αλλά όχι στη συγκατοίκηση
- Όταν ο 89χρονος πήγε στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – «Η ημέρα πρέπει να είναι συννεφιασμένη»
- Γρηγόρης Γιάνναρος: Πολιτική σκέψη χωρίς δογματισμούς και βεβαιότητες από το παρελθόν
- Παναθηναϊκός: «Κατέβηκε» η ανάρτηση της Euroleague με την τάπα του Μπαντιό στον Ναν
- Τσουκαλάς: Θα καταθέσουμε αίτημα εξεταστικής για τις υποκλοπές – Θα καλέσουμε Γεωργιάδη, Χατζηδάκη και Δένδια
- Σύσταση Ειδικής Γραμματείας Ορεινών Περιοχών






