Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Περισσότερη ελευθερία στους Hamilton-Rosberg υπόσχεται η Mercedes

F1: Περισσότερη ελευθερία στους Hamilton-Rosberg υπόσχεται η Mercedes

Tην ευκαιρία να διεκδικήσουν χωρίς την παρέμβαση της ομάδας τους θα έχουν οι L. Hamilton και N. Rosberg σύμφωνα με δηλώσεις του αγωνιστικού διευθυντή T. Wolf.

 

 

 

Την απόφαση της Mercedes AMG Petronas να αφήσει τους L. Hamilton και N. Rosberg να μονομαχήσουν για τον παγκόσμιο τίτλο χωρίς ουσιαστικούς περιορισμούς έκανε γνωστή ο αγωνιστικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας T. Wolf.

«Όταν ξεκινήσαμε την πορεία μας το 2013 υπήρχε πολύ πίεση στην ομάδα ώστε να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, να κερδίσει αγώνες, και πετύχαμε σε αυτό».

«Το 2014 κερδίσαμε το πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά επιβεβαιώσαμε ότι αυτό δεν έγινε τυχαία. Για να το πετύχουμε δημιουργήσαμε ένα πλαίσιο γύρω, κάποιες φορές δούλεψε, κάποιες φορές όχι».

«Πήραμε κάποια ενδιαφέροντα μαθήματα και βελτιωθήκαμε σαν οργανισμός. Με τον Lewis και τον Nico είμαστε μαζί δύο χρόνια και λειτουργούμε αρκετά καλά».

«Έτσι τους οφείλουμε και το οφείλουμε στη F1 να τους αφήσουμε ελεύθερους να αγωνιστούν. Η σεζόν θα είναι πιο δύσκολη για την ομάδα, αλλά είναι κάτι το οποίο πρέπει να γίνει».

«Πρόκειται να περιορίσουμε τους κανόνες, το πλαίσιο καθώς νιώθουμε πιο άνετα μεταξύ μας. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός ανάμεσά μας. Δεν φοβάμαι πως τα πράγματα θα πάρουν μια διαφορετική τροπή από την περσινή», δήλωσε ο T. Wolf επισημαίνοντας πως μια «ελεύθερη» μάχη ανάμεσα στους δύο πιλότους της Mercedes δεν πρόκειται να ωφελήσει τη Ferrari και να υπονομεύσει την κατάκτηση του τρίτου συνεχή παγκόσμιου τίτλου.

auto.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024