
Φιλικα προετοιμασίας με Τουρκία και Σερβία για την Εθνική μπάσκετ
Τρεις φιλικούς αγώνες θα δώσει η Εθνική ανδρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό Τουρνούα του Τορίνο (4-9/7).
Τρεις φιλικούς αγώνες θα δώσει η Εθνική ανδρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό Τουρνούα του Τορίνο (4-9/7).
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα η ΕΟΚ, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει δύο φόρες την Τουρκία, με τον πρώτο αγώνα να έχει προγραμματιστεί για τις 23/6 στο ΟΑΚΑ και τον δεύτερο στις 26/6 στην Κωνσταντινούπολη. Το τρίτο και τελευταίο φιλικό προετοιμασίας θα είναι απέναντι στην Σερβία, στο Βελιγράδι, στις 28/6.
Υπενθυμίζεται πως η Εθνική ανδρών στο Προολυμπιακό Τουρνούα του Τορίνο θα αντιμετωπίσει το Ιράν (4/7) και το Μεξικό (6/7). Στις 8/7 θα διεξαχθούν τα χιαστί παιχνίδια με τις ομάδες του Β΄ ομίλου (Τυνησία, Κροατία, Ιταλία) και στις 9/7 ο τελικός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: Κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο – Μηνύματα Ανδρουλάκη στο εσωτερικό και ανακοίνωση «κυβερνητικής ομάδας»
- Συνταγή: Αραβική με κοτόπουλο και σως γιαουρτιού
- Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου οι υποκλοπές – Μπαίνουν στην εξίσωση για πρόωρες εκλογές
- Μαρούσι: Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα της Περιφέρειας
- Ανεβαίνει η θερμοκρασία, συννεφιά και βροχές στα ορεινά
- Πανελλαδικές 2026: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ


