Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Η ελβετική δικαιοσύνη προχωρά με γοργούς ρυθμούς την έρευνα για την υπόθεση διαφθοράς στους κόλπους της FIFA.
Σε συνεργασία με τις αρχές της Γαλλίας εκπρόσωποι του γενικού εισαγγελέα της Ελβετίας έκαναν «έφοδο» στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στο Παρίσι και κατέσχεσαν έγγραφα, που αφορούν τον πρώην πρόεδρο της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, Σεπ Μπλάτερ, και την «επίμαχη» καταβολή μεγάλου ποσού στον Μισέλ Πλατινί.
«Κατασχέθηκαν έγγραφα στο πλαίσιο της έρευνας για την καταβολή δύο εκατ. ελβετικών φράγκων από την FIFA και η έρευνα θα συνεχιστεί», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ελβετού εισαγγελέα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!