Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τους έπιασαν λίγο πριν βάλουν φωτιά σε αυτοκίνητο στο Νέο Ψυχικό

Τους έπιασαν λίγο πριν βάλουν φωτιά σε αυτοκίνητο στο Νέο Ψυχικό

Την ώρα που περιεργάζονταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο εντόπισαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έναν 21χρονο και τον 63χρονο πατέρα του, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στο Νέο Ψυχικό. Καθώς απομακρύνονταν από το σημείο, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν, για απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Την ώρα που περιεργάζονταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο εντόπισαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έναν 21χρονο και τον 63χρονο πατέρα του, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στο Νέο Ψυχικό.

Καθώς απομακρύνονταν από το σημείο, τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν, για απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Κι αυτό γιατί στην επιτόπια έρευνα που διενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν τρεις πλαστικές σακούλες με έντονη οσμή εύφλεκτου υγρού, πλαστικό δοχείο τεσσάρων λίτρων με εύφλεκτο υγρό, σακίδιο και πλαστική σακούλα με πριονίδι εμποτισμένο με εύφλεκτο υγρό, 16 κομμάτια υφασμάτων με έντονη οσμή εύφλεκτου υγρού κι ένα μεταλλικό δοχείο με υγρό άγνωστης σύστασης.

Επιπλέον, στην κατοχή του 63χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναπτήρας και περιλαίμιο, ενώ στην κατοχή του 21χρονου αναπτήρας, μαχαίρι, σκούφος και γάντια.

Σε έρευνα στο σπίτι του 63χρονου στο Αιγάλεω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο άδεια πλαστικά δοχεία όμοια με αυτά που βρέθηκαν στον χώρο εντοπισμού των δραστών, μισογεμάτα με εύφλεκτο υγρό. Επίσης, μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα, δύο κυνηγετικά όπλα τύπου flobert, αεροβόλο πιστόλι, βαλλίστρα και δύο άδειες κατοχής κυνηγετικών όπλων.

Σε έρευνα στο σπίτι του 21χρονου στους Αγίους Θεοδώρους, κατασχέθηκαν αεροβόλο πιστόλι, μαχαίρι, αμπούλα αερίου, χειροποίητη λαβή με δύο μεταλλικά καρφιά προσαρμοσμένα πάνω της, αυτοσχέδιο βέλος, τρία άδεια πλαστικά δοχεία, και αυτά όμοια με εκείνα που βρέθηκαν στον χώρο όπου οι δράστες συνελήφθησαν.

Τα κατασχεθέντα απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024