
Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου που μετέφερε παρανόμως πρόσφυγες
Αυξάνονται τα κρούσματα με οδηγούς που εκμεταλλεύονται την απελπιστική κατάσταση των προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά και αναλαμβάνουν να οργανώσουν μεταφορές στην Ειδομένη.
Αυξάνονται τα κρούσματα με οδηγούς που εκμεταλλεύονται την απελπιστική κατάσταση των προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά και αναλαμβάνουν να οργανώσουν μεταφορές στην Ειδομένη.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πειραιά, κατελήφθη την Τρίτη το βράδυ στον Πειραιά, ένας 46χρονος οδηγός Δ.Χ. λεωφορείου, να μεταφέρει σαράντα πέντε μετανάστες υπηκόους Συρίας, διοργανώνοντας ο ίδιος μεταφορά αλλοδαπών επιβατών στην Ειδομένη, χωρίς να διαθέτει άδεια γενικού τουρισμού για να διοργανώνει τουριστικές και έκτακτες μεταφορές.
Ο 46χρονος συνελήφθη και με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, για υποκλοπή μεταφορικού έργου, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
- Πώς σώθηκε το παιδί που έπεσε σε πισίνα στην Κρήτη – Οι δραματικές προσπάθειες της μητέρας του
- Εδώ, στην Ελλάδα: Ο Τομ Χανκς συνάντησε θαυμαστή που τον είχε τατουάζ
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Εύκολη πρωτιά για την Ελίνα Τζένγκο στο ακόντιο (vid)
- «Θα ανοικοδομήσουμε, θα είμαστε παρόντες για όσο χρειαστεί» υπόσχεται ο πρόεδρος Μακρόν στους πληγέντες
- Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ζήσε τη ζωή σου όπως θες»