Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟ... χωρίς Μπεργκ με Βέροια και Αστέρα Τρίπολης

ΠΑΟ… χωρίς Μπεργκ με Βέροια και Αστέρα Τρίπολης

Χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ και τον Λούκα Βιγιαφάνιες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ματς με τη Βέροια, ενώ ο Σουηδός στράικερ θα χάσει και την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Μπεργκ συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και βάσει κανονισμού θα πρέπει στα προσεχή 4 ματς του πρωταθλήματος να απουσιάσει στα 2.

Χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ και τον Λούκα Βιγιαφάνιες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ματς με τη Βέροια, ενώ ο Σουηδός στράικερ θα χάσει και την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Μπεργκ συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και βάσει κανονισμού θα πρέπει στα προσεχή 4 ματς του πρωταθλήματος να απουσιάσει στα 2.

Με απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι ο Μπεργκ δεν θα αγωνιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τη Βέροια και σε αυτό της 29ης (προτελευταίας της κανονικής περιόδου) με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε στον ίδιο αγώνα (σ.σ. με Ατρόμητο) και ο Λούκα Βιγιαφάνιες, ο οποίος θα δει από την εξέδρα την αναμέτρηση με τη Βέροια στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024