Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική»: Οι συνταγές της Χρύσας Παραδείση

«Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική»: Οι συνταγές της Χρύσας Παραδείση

Το δημοφιλές βιβλίο μαγειρικής της Χρύσας Παραδείση για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα επιστρέφει, πλήρως ανανεωμένο και εκσυγχρονισμένο. Μέσα από τις 392 μεγάλες, πολύχρωμες σελίδες θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον χώρο της γεύσης και της ευωχίας. Με 747 συνταγές εικονογραφημένες με 211 έγχρωμες φωτογραφίες και 110 σκίτσα και, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές θα μάθετε […]

Το δημοφιλές βιβλίο μαγειρικής της Χρύσας Παραδείση για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα επιστρέφει, πλήρως ανανεωμένο και εκσυγχρονισμένο.

Μέσα από τις 392 μεγάλες, πολύχρωμες σελίδες θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον χώρο της γεύσης και της ευωχίας. Με 747 συνταγές εικονογραφημένες με 211 έγχρωμες φωτογραφίες και 110 σκίτσα και, εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές θα μάθετε τον τρόπο για το πώς να κάνετε πετυχημένα ένα φαγητό ή γλυκό.

Αυτός ο πλήρης οδηγός απευθύνεται σε όλους, τόσο στον έμπειρο μάγειρα ή μαγείρισσα όσο και σε εκείνους που τώρα αρχίζει να τους απασχολεί το θέμα της μαγειρικής. Αυτό που ξεχωρίζει αυτό το βιβλίο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής είναι ότι αποτελεί μια ανθολογία συνταγών που απαρτίζουν την σύγχρονη ελληνική κοσμοπολίτικη κουζίνα.

Παράλληλα, οι συνταγές έχουν προσαρμοστεί με μεγάλη προσοχή στις διατροφικές απαιτήσεις της εποχής μας από την Αλεξία Τερζοπούλου, διπλωματούχο της γαστρονομικής Σχολής Τροφίμων και Οίνου Leiths του Λονδίνου και βοηθός εκπαίδευσης σε ακαδημία ζαχαροπλαστικής του Λονδίνου.

Το βιβλίο Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική της Χρύσας Παραδείση κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Βιβλία Τερζόπουλος και θα είναι υποψήφιο στην κατηγορία Ευ Ζην των βραβείων Public.

Η Χρύσα Παραδείση γεννήθηκε στη Σμύρνη της Μικράς Ασίας και συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες ελληνίδες δημιουργούς μαγειρικών και ζαχαροπλαστικών συνταγών. Ασχολήθηκε με τη μαγειρική ταξιδεύοντας σε πολυάριθμους προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για τη συλλογή γαστρονομικού υλικού. Η μεγάλη επιτυχία του έργου της οφείλεται στη δημιουργία συνταγών που διακρίνονται για τη σαφήνεια, την απλότητα, την ευκολία στην εφαρμογή τους και βασίζονται στην υγιεινή διατροφή. Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με το περιοδικό Γυναίκα, με εφημερίδες αλλά και το ραδιόφωνο, παρουσιάζοντας εκπομπές γαστρονομικού ενδιαφέροντος, ενώ τα βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει στην Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024