Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Προς επίλυση το θέμα των δεδουλευμένων των γιατρών του 251 ΓΝΑ

Προς επίλυση βαίνει το θέμα με την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών των ειδικευόμενων γιατρών πολιτών του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Μάλιστα, αφήνουν να εννοηθεί ότι μετά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν οι ειδικευόμενοι για άμεση διευθέτηση του θέματος έχει διακοπή η επίσχεση εργασίας.

Προς επίλυση βαίνει το θέμα με την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών των ειδικευόμενων γιατρών πολιτών του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Μάλιστα, αφήνουν να εννοηθεί ότι μετά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν οι ειδικευόμενοι για άμεση διευθέτηση του θέματος έχει διακοπεί η επίσχεση εργασίας.

Όπως αναφέρουν πηγές του ΓΕΑ, οι ειδικευόμενοι γιατροί πολίτες του 251 ΓΝΑ έλαβαν διευκρινίσεις και διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση του νοσοκομείου ότι το ζήτημα με την μη καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών από τον περασμένο Νοέμβριο θα διευθετηθεί από την ενιαία αρχή πληρωμών που έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα για την καταβολή των εφημεριών, όπως συμβαίνει με τους γιατρούς του ΕΣΥ.

Το ΓΕΑ αποδίδει το πρόβλημα στην χρονοβόρα διαδικασία έγκρισης των πληρωμών, καθώς και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που ακολουθούνται με την εμπλοκή όλων των συναρμοδίων φορέων για την καταβολή των εφημεριών κάθε 15 του επομένου μηνός.

«Το θέμα του συντονισμού των αρμοδίων υπηρεσιών αναμένεται να επιλυθεί σύντομα ώστε να μην παρατηρηθούν αντίστοιχα φαινόμενα στο μέλλον» επισημαίνουν πηγές του ΓΕΑ.

health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024