Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Σινεμά ο Παράδεισος» για προσφυγόπουλα στην Κοζάνη

«Σινεμά ο Παράδεισος» για προσφυγόπουλα στην Κοζάνη

Στην Κοζάνη, δήμος, φορείς και εθελοντές κινητοποιήθηκαν άμεσα μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να οργανωθούν για την φιλοξενία των 439 προσφύγων. Δεν άνοιξαν μόνο το κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης και παρείχαν φαγητό και βασικά είδη πρώτης ανάγκης, αλλά έστησαν και ένα αυτοσχέδιο «κινηματογράφο» για να παρακολουθήσουν τα περίπου 200 παιδιά ταινίες του Τσάρλι Τσάπλιν...

Στην Κοζάνη, δήμος, φορείς και εθελοντές κινητοποιήθηκαν άμεσα μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να οργανωθούν για τη φιλοξενία των 439 προσφύγων. Δεν άνοιξαν μόνο το κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης και παρείχαν φαγητό και βασικά είδη πρώτης ανάγκης, αλλά έστησαν και ένα αυτοσχέδιο «κινηματογράφο» για να παρακολουθήσουν τα περίπου 200 παιδιά ταινίες του Τσάρλι Τσάπλιν.

Η ιδέα προβολής ταινίας για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη έγινε πραγματικότητα χάριν στη διάθεση και το μεράκι των δεκάδων εθελοντών που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη βραδινή βάρδια του κλειστού γυμναστηρίου.

Με εξοπλισμό που έφεραν κάποιοι εθελοντές από το σπίτι τους και κάποιες ταινίες του Τσάρλι Τσάπλιν για αρχή, στήθηκε στα γρήγορα μια μικρή αίθουσα σινεμά.

Όσοι τυχεροί βρέθηκαν στον χώρο, διαπίστωσαν την απερίγραπτη χαρά των παιδιών ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, όταν κατάλαβαν τι θα ακολουθούσε.

Στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης φιλοξενούνται 439 πρόσφυγες, εκ των οποίων τα 200 είναι παιδιά. Τα περισσότερα είναι προσχολικής ηλικίας, ενώ υπάρχουν και πολλά βρέφη από ημερών έως ενός έτους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024