Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Βέροια και τον Λεβαδειακό, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι αλλά πέραν τούτου ουδέν, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα.
Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Βέροια και τον Λεβαδειακό, στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι αντίπαλοι είχαν από ένα δοκάρι αλλά πέραν τούτου ουδέν, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα.
Το πρώτο εικοσάλεπτο κύλησε χωρίς κάτι αξιοσημείωτο, με τη Βέροια να φτάνει πρώτη κοντά στο γκολ στο 22ο λεπτό, καθώς το πλασέ του Μαγέφσκι έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μοσχονά. Η δεύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ανήκε και πάλι στους γηπεδούχους, όταν στο 41΄ ύστερα από ωραίο συνδυασμό του Ανάκογλου με τον Άρτσε ο πρώτος σούταρε και ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απέκρουσε.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βοιωτοί βελτιώθηκαν και είχαν τις δικές τους στιγμές για ένα γκολ, αρχικά στο 66ο λεπτό με το φάουλ του Μερεμπασβίλι έξω από την περιοχή που έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καντιμοίρη και εν συνεχεία στο 78΄, όταν ο Μίνγκας με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Παππά απέναντι στον τερματοφύλακα της Βέροιας, ο οποίος απέκρουσε δύσκολα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η απόφαση της Federazione Italiana Nuoto Paralimpico να μην συμμετάσχει στη διοργάνωση στην Τουρκία αναδεικνύει τον αυξανόμενο αντίκτυπο των διεθνών εντάσεων στον παγκόσμιο αθλητισμό
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του