Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρίστιαν Μπέιλ: Θα μπορούσα να είμαι καλύτερος Batman

Κρίστιαν Μπέιλ: Θα μπορούσα να είμαι καλύτερος Batman

Επιμέλεια: Μαρία Πετροπούλου Ο Βρετανός ηθοποιός παραδέχεται ότι δεν συνειδητοποίησε απόλυτα την έννοια του «πολύ σκοτεινού και μπερδεμένου ψυχικά χαρακτήρα», αναφερόμενος στον Batman και στην τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν Ο σκοτεινός ιππότης. «Πιστεύω ότι απέτυχα να τον απογειώσω», υποστηρίζει ο Μπέιλ, ενώ δηλώνει ότι φαντάστηκε τον ήρωα ως «διαλυμένο» ψυχολογικά, αλλά απέτυχε να το αναδείξει […]

Επιμέλεια: Μαρία Πετροπούλου

Ο Βρετανός ηθοποιός παραδέχεται ότι δεν συνειδητοποίησε απόλυτα την έννοια του «πολύ σκοτεινού και μπερδεμένου ψυχικά χαρακτήρα», αναφερόμενος στον Batman και στην τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν Ο σκοτεινός ιππότης.

«Πιστεύω ότι απέτυχα να τον απογειώσω», υποστηρίζει ο Μπέιλ, ενώ δηλώνει ότι φαντάστηκε τον ήρωα ως «διαλυμένο» ψυχολογικά, αλλά απέτυχε να το αναδείξει αυτό στη μεγάλη οθόνη.

«Δεν μπόρεσα να κάνω όλα όσα πίστευα ότι μπορούσα στην τριλογία. Ο Κρίστοφερ το έκανε, αλλά κάνοντας τη δική μου αυτοκριτική, συνειδητοποιώ ότι δεν απογείωσα τον ήρωα».

Παράλληλα, ο ηθοποιός εξηγεί ότι ο Batman είναι μια ιδιαίτερα «σκοτεινή» φιγούρα. «Κάθε φορά που ο Μπρους Γουέιν φορούσε τη στολή, αναζητούσε να βγάλει στην επιφάνεια την ‘τερατώδη’ πλευρά του».

Ο Κρίστιαν Μπέιλ δηλώνει, ακόμη, ότι η εμφάνιση του Χιθ Λέντζερ, κατέστρεψε τα σχέδιά του, αφού μόλις τον είδε να παίζει, σκέφτηκε ότι «αυτό που κάνει και ο τρόπος με τον οποίο το κάνει είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα από αυτά που κάνω εγώ».

Γεννημένος στην Ουαλία, ο ηθοποιός παραδέχεται ότι «κοιτούσε στο κενό για μισή ώρα» μόλις πληροφορήθηκε ότι ο Μπεν Άφλεκ θα υποδυθεί τον Σκοτεινό Ιππότη στην αναμενόμενη ταινία Batman v Superman: Dawn of Justice. «Όταν άκουσα ότι θα έπαιζε άλλος τον ρόλο, κοιτούσα το κενό. Αλλά είμαι 40 χρονών πια. Δεν γίνεται να ζηλεύω τον επόμενο Batman. Άλλωστε, δεν έχω πλέον κάτι άλλο να προσφέρω στον ρόλο. Έκανα ό,τι ήταν να κάνω».

Μάλιστα, ο Μπέιλ έστειλε e-mail στον Μπεν Άφλεκ, δίνοντάς του συμβουλές για την απόδοση του Μπρους Γουέιν, καθώς και «μυστικά» που ο ίδιος έμαθε δύσκολα. «Φαντάζομαι ότι κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να μην κάνει όσα έκανα εγώ!»

Αυτή την περίοδο, ο Κρίστιαν Μπέιλ βρίσκεται σε διαδικασία προώθησης της νέας του ταινίας Knight of Cups, στην οποία υποδύεται έναν σεναριογράφο. Ο γάμος του διαλύεται και ο ίδιος οδηγείται σε προσωπική κρίση.

Εν τω μεταξύ, η ταινία Batman v Superman αναμένεται να μην ξεπεράσει σε εισπρακτική επιτυχία τον Batman του Νόλαν, σύμφωνα με την Hollywood Reporter. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αρχικά έσοδα ύψους 140 εκατ. δολαρίων, έναντι 158 εκατ. δολαρίων για τον Σκοτεινό Ιππότη και 160 εκατ. δολαρίων για το Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή.

Βέβαια, η ταινία του Ζακ Σνάιντερ, που αναμένεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Μαρτίου, πιστεύεται ότι θα φέρει τα πιο υψηλά κέρδη που έχει φέρει ποτέ ταινία με ήρωα τον Superman.
.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024