Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ας κλείσουν την ομπρέλα...», η απάντηση του ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό

«Ας κλείσουν την ομπρέλα…», η απάντηση του ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό

Μέσα στον «χαρτοπόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ των ΠΑΕ, της ΕΠΟ και του υφυπουργείο Αθλητισμού, δεν θα ήταν δυνατόν ο ΠΑΟΚ να αφήσει αναπάντητη την ανακοίνωση του Ολυμπιακού σχετικά με την εύνοια του «Δικεφάλου» από τη διακοπή του Κυπέλλου. Οι Θεσσαλοινικείς έστω και ανεπίσημα, απάντησαν σε έντονο ύφος λέγοντας μεταξύ άλλων πως «...δεν μπορούμε να τους εξηγήσουμε ότι δεν βρέχει, να κλείσουν την ομπρέλα».

Μέσα στον «χαρτοπόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ των ΠΑΕ, της ΕΠΟ και του υφυπουργείο Αθλητισμού, δεν θα ήταν δυνατόν ο ΠΑΟΚ να αφήσει αναπάντητη την ανακοίνωση του Ολυμπιακού σχετικά με την εύνοια του «Δικεφάλου» από τη διακοπή του Κυπέλλου. Οι Θεσσαλοινικείς έστω και ανεπίσημα, απάντησαν σε έντονο ύφος λέγοντας μεταξύ άλλων πως «…δεν μπορούμε να τους εξηγήσουμε ότι δεν βρέχει, να κλείσουν την ομπρέλα».

Την αντίδραση του ΠΑΟΚ -έστω και με ανεπίσημο τρόπο- προκάλεσε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τη διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στον «δικέφαλο του Βορρά» υποδέχθηκαν με σκωπτική διάθεση τους ισχυρισμούς ότι είναι υπαίτιοι για τα επεισόδια και ότι ευνοούνται από την απόφαση Κοντονή να μη συνεχιστεί η διοργάνωση.

Σε εμφανώς ειρωνικό τόνο λοιπόν, η απάντησή τους μέσω κύκλων ήταν η εξής: «Συγκινητική η προσπάθεια υπεράσπισης του… ανταγωνισμού από τον υπαίτιο της εξάλειψης κάθε ίχνους. Συμφωνούμε όμως.

Θέλουμε την ίδια σκληρή τιμωρία που τους επιβλήθηκε πέρυσι όταν τραυματιζόταν ο Γλύκος και αλλάζαμε πλευρά προθέρμανσης.

Για ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά να συγκρίνουμε και τι γράφτηκε στα φύλλα αγώνα Αρετόπουλου τότε και Παππά χθες. Σοβαρότερα δεν μπορούμε να τους εξηγήσουμε ότι δεν βρέχει, να κλείσουν την ομπρέλα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024