Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα!

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα!

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνονται για την προβολή της Στερεάς Ελλάδας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα, όπου καθημερινά βρίσκεται στους συρμούς του μετρό, προσκαλώντας κάθε επιβάτη του να την επισκεφθεί. Οι πόρτες του μετρό, μία για κάθε Περιφερειακή Ενότητα, ανοίγουν και καλωσορίζουν τους επιβάτες, ενώ «παράθυρα» με θέα στη φύση, την […]

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνονται για την προβολή της Στερεάς Ελλάδας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα, όπου καθημερινά βρίσκεται στους
συρμούς του μετρό, προσκαλώντας κάθε επιβάτη του να την επισκεφθεί.




Οι πόρτες του μετρό, μία για
κάθε Περιφερειακή Ενότητα, ανοίγουν και καλωσορίζουν τους επιβάτες, ενώ «παράθυρα» με θέα στη φύση, την ιστορία, τον πολιτισμό, το βουνό και τη θάλασσα, σε κάθε βαγόνι του συρμού, δίνουν πληροφορίες για αξιοθέατα, μνημεία, γευστικούς προορισμούς και κάθε είδους δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Σε αυτήν την πρωτοβουλία της Περιφέρειας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, στο πλαίσιο της ραδιοφωνικής εκπομπής «Το in.gr ταξιδεύει», που μεταδόθηκε από τον ΒΗΜΑ FM την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 (όσοι ενδιαφέρονται να ακούσουν τον Κώστα Μπακογιάννη να μιλά για τη Ρούμελη και τις ομορφιές της μπορούν να αναζητήσουν την εκπομπή της 28/2/2106 στο αρχείο εκπομπών του ΒΗΜΑ FM).

Ταυτόχρονα, η Στερεά Ελλάδα «καταλαμβάνει» την πλατεία Συντάγματος, όχι για διαδήλωση,
αλλά για γλέντι.

Στο πλαίσιο της δράσης «Μια μικρή Ελλάδα στην Αθήνα», από την Πέμπτη 3 Μαρτίου έως την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, οι επισκέπτες της πλατείας Συντάγματος θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα αποκριάτικο ταξίδι με γεύσεις, μουσική και πολιτιστικές εκδηλώσεις της Στερεάς Ελλάδας.

Την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Μαρτίου, από τις 6:00 μ.μ. έως τις 10:00 μ.μ., αλλά και το Σαββατοκύριακο 5-6 Μαρτίου, από τις 11:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ., οι διοργανωτές των εκδηλώσεων θα υποδέχονται τους επισκέπτες με κεράσματα και γεύσεις από όλες τις γωνιές της Στερεάς Ελλάδας.

Ξεχωριστό χρώμα στις εκδηλώσεις θα δώσουν το Σάββατο 5 Μαρτίου, από τη 1:00 μ.μ. έως τις 3:00 μ.μ., το καρναβάλι της Σκύρου, που διοργανώνουν ο Σύλλογος Σκυριανών Αθηνών και ο Τουριστικός Σύλλογος – Δίκτυο Ποιότητας Σκύρου, και το περίφημο γαλαξιδιώτικο αλευρομουντζούρωμα, που διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλαξιδίου, η Δημοτική Κοινότητα Γαλαξιδίου και ο Σύλλογος Γυναικών Γαλαξιδίου.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024