Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ευκαιρία της Λέστερ να κρατήσει την πρώτη θέση και με διαφορά...

Η ευκαιρία της Λέστερ να κρατήσει την πρώτη θέση και με διαφορά…

Η Λέστερ θα δεχθεί απόψε την επίσκεψη της Γουέστ Μπρομ, έχοντας την ευκαιρία να επεκτείνει σε πέντε βαθμούς, τη διαφορά της στην κορυφή ,εκεί που κατόρθωσε να παραμείνει μόνη, μετά από μία εμπνευσμένη αλλαγή του Κλαούντιο Ρανιέρι, εξασφαλίζοντας μια ζωτικής σημασίας νίκη επί της Νόριτς.

Η Λέστερ θα δεχθεί απόψε την επίσκεψη της Γουέστ Μπρομ, έχοντας την ευκαιρία να επεκτείνει σε πέντε βαθμούς, τη διαφορά της στην κορυφή ,εκεί που κατόρθωσε να παραμείνει μόνη, μετά από μία εμπνευσμένη αλλαγή του Κλαούντιο Ρανιέρι, εξασφαλίζοντας μια ζωτικής σημασίας νίκη επί της Νόριτς.

Την Τετάρτη η Τότεναμ θα επισκεφτεί την Γουέστ Χαμ, ενώ η Αρσεναλ θα φιλοξενήσει τους Ουαλλούς της Σουόνσι, αναζητώντας απεγνωσμένα να αποδείξει, ότι παραμένει διεκδικήτρια του τίτλου, μετά από μια θλιβερή ήττα (3-2) από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρανιέρι έστειλε στο γήπεδο τον επιθετικό Λεονάρντο Ουγιόα στο ματς με την Νόριτς και εκείνος χάρισε τη νίκη, ένα λεπτό πριν το τέλος, κρατώντας τη Λέστερ στην pole position για να κερδίσει τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

«Όταν κάνεις αλλαγή και η αλλαγή βρίσκει τη λύση είναι φανταστικό,» είπε ο Ρανιέρι στους δημοσιογράφους.«Πήραμε το ρίσκο. Ο προπονητής έχει προσληφθεί για το λόγο αυτό».

Η Τότεναμ δυσκολεύτηκε και χρειάστηκε ανατροπή για να ρίξει κάτω (2-1) την Σουόνσι την Κυριακή, με την ουαλική ομάδα να βρίσκεται στο βόρειο Λονδίνο και πάλι, για να αντιμετωπίσει μια ομάδα, την Άρσεναλ, που βρίσκεται κάτω από τεράστια πίεση. Απέτυχε να επωφεληθεί ένα άπειρο αυτοσχέδιο σχήμα στο κέντρο της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό εγείρει περισσότερες αμφιβολίες σχετικά με την ικανότητά της να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις του τίτλου.

«Δεν μπορούμε να λυπόμαστε για τον εαυτό μας,» δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, που είδε την Αρσεναλ να μείνει τρεις βαθμούς πίσω από την Τότεναμ. «Χάσαμε σημαντικούς πόντους, αλλά πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε για τον αγώνα.».

Η Αρσεναλ θα επισκεφτεί την Τότεναμ το Σάββατο και ο προπονητής των «πετεινών», Μαουρίτσιο Ποκετίνο, προσπαθεί να κρατήσει σταθερά στο έδαφος, τα πόδια των παικτών του. «Κανείς δεν μιλάει για τον τίτλο στα αποδυτήριά μας,» δήλωσε ο Αργεντινός. «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί. Πρέπει να επικεντρωθούμε ξανά. Έχουμε μια ισχυρή ομάδα και εμείς θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε με τον σωστό τρόπο».

Η Μάντσεστερ Σίτι, τέσσερις βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ στην τέταρτη θέση, αλλά και ένα παιχνίδι λιγότερο, ταξιδεύει αύριο στο Λίβερπουλ, τρεις ημέρες την μεταξύ τους αναμέτρηση στον δραματικό τελικό του League Cup στο Wembley, που βρέθηκε στην αγκαλιά της ομάδας του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι, στην διδικασία των πέναλτι (3-1). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (5η), με ένα σερί τριών διαδοχικών νικών, υποδέχεται την Γουότφορντ, με τον 18χρονο επιθετικός Μάρκους Ράσφορντ , να έχει σημειώσει τέσσερα γκολ σε δύο ματς και 72 ώρες, ενώ η Τσέλσι θέλει να συνεχίσει την αναβίωση της στο Νόριτς.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Τρίτη

Αστον Βίλα-Εβερτον

Μπόρνμουθ-Σαουθάμπτον

Λέστερ-Γουέστ Μπρομ

Νόριτς-Τσέλσι

Σάντερλαντ-Κρίσταλ Πάλας

Τετάρτη:

Αρσεναλ-Σουόνσι

Στόουκ Σίτι-Νιούκαστλ

Γουέστ Χαμ-Τότεναμ

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Γ.-Γουότφορντ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 27 αγώνες)

Λέστερ 56

Τότεναμ 54

Άρσεναλ 51

Μάντσεστερ Σίτι 47 -26αγ.

Μάντσεστερ Γιουν. 44

Γουέστ Χαμ 43

Σαουθάμπτον 40

Στόουκ Σίτι 39

Λίβερπουλ 38 -26αγ.

Γουότφορντ 37

Τσέλσι 36

Έβερτον 35 -26αγ.

Γουέστ Μπρομ 35

Κρίσταλ Πάλας 32

Μπόρνμουθ 29

Σουόνσι 27

Νόριτς 24

Νιούκαστλ 24 -26αγ.

Σάντερλαντ 23

Άστον Βίλα 16

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024