Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ford Fiesta ST200 2016: Supermini... επίδειξη ισχύος

Ford Fiesta ST200 2016: Supermini… επίδειξη ισχύος

Μια ακόμα ισχυρότερη εκδοχή του Fiesta αποκαλύπτει η Ford, συστήνοντας την ως το "δυνάμει κλασικό του μέλλοντος".


Το ισχυρότερο Fiesta παραγωγής αποκάλυψε η «μπλε οβάλ» φίρμα, στοχεύοντας στους λάτρεις των supermini hot hatch που από τον προσεχή Ιούνιο θα αποκτήσουν μια ακόμα, αντίστοιχη επιλογή με την σφραγίδα της Ford.

Το Fiesta ST2000 θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης και χάρη στην παρουσία μιας αναβαθμισμένης εκδοχής του EcoBoost των 1,6 λίτρων που ήδη εφοδιάζει το «απλό» ST, αυξάνει την απόδοση του στους 200 ίππους και τα 290 Nm ροπής. Οι 15 ίπποι και τα 30 Nm ροπής επιπλέον επιτρέπουν στο ST200 να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητά του διαμορφώνεται σε 230 χλμ./ώρα.

Την επιπλέον ισχύ του κινητήρα πλαισιώνουν μια σειρά βελτιώσεων στο κιβώτιο, την ανάρτηση, στο σύστημα διεύθυνσης και στο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας και διαχείρισης ροπής οι οποίες στοχεύουν σε μια συνολικά πιο σπορ εμπειρία που θα μεγιστοποιήσει το δυναμισμό της έκδοσης, εξασφαλίζοντας περισσότερη ευελιξία και δυναμισμό.

«Το Fiesta ST είναι ήδη ένα δημοφιλές αυτοκίνητο του είδους του για τους ιδιοκτήτες του. Το ST200 φιλοδοξεί να οδηγήσει το ίδιο concept ακόμα ψηλότερο σε επίπεδο ισχύος και επιδόσεων. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για ένα δυνάμει κλασικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής εξέλιξης προϊόντων της Ford, Joe Bakaj για την νέα έκδοση.

Τις σπορ περγαμηνές του ST200 εξωτερικά αναλαμβάνουν να υπογραμμίσουν η γκρι «Storm Grey» απόχρωση στην οποία θα διατεθεί αποκλειστικά, οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων και οι χαρακτηριστικές ματ ζάντες. Την πολεμική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό αναλαμβάνουν να δώσουν τα Recaro καθίσματα, οι ασημί ραφές, ο φωτισμός στα μαρσπιέ και μια σειρά από στοιχεία και λεπτομέρειες που εστιάζουν στην νέα ισχυρότερη ταυτότητα του μοντέλου.

auto.in.gr

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024