Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Συνεργάτης της Ζ.Κωνσταντοπούλου διαψεύδει τα δημοσιεύματα για τον αστυνομικό της

Απάντηση στα όσα ακούστηκαν περί «νευρικού κλονισμού» του αστυνομικού της Ζωής Κωνσταντοπούλου έδωσε συνεργάτης της τέως προέδρου της Βουλής, κάνοντας λόγο για «τερατώδη ψεύδη».

Απάντηση στα όσα ακούστηκαν περί «νευρικού κλονισμού» του αστυνομικού της Ζωής Κωνσταντοπούλου έδωσε συνεργάτης της τέως προέδρου της Βουλής, κάνοντας λόγο για «τερατώδη ψεύδη».

Σε ανακοίνωσή του, με τίτλο «Έτσι στήνονται τα βενζινάδικα», ο στενός συνεργάτης της κ. Κωνσταντοπούλου, Κώστας Ζηκογιάννης, απάντησε σε δημοσιεύματα περί «νευρικού κλονισμού» του αστυνομικού, που φέρεται να κλήθηκε να αποτρέψει την παράδοση του γραφείου της και δεν άντεξε στις τηλεφωνικές πιέσεις της πρώην προέδρου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «κανένας αστυνομικός δεν εκλήθη να αποτρέψει παράδοση γραφείου, ούτε είχε οποιαδήποτε τηλεφωνική επαφή με την τ. Πρόεδρο της Βουλής. Κανένας αστυνομικός δεν υπέστη νευρικό κλονισμό και όλες οι σχετικές «σπαρταριστές» λεπτομέρειες που αναπαράγονται με πιπεράτα σχόλια αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας. Η κατάσταση της υγείας του αστυνομικού, που αντιμετώπισε άλλης φύσεως πρόβλημα υγείας, ουδεμία σχέση έχει με τα ιστορούμενα και αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο ενός εργαζομένου, τον οποίο θα έπρεπε να έχει προστατεύσει η Υπηρεσία στην οποία ανήκει, δηλαδή η Φρουρά της Βουλής».

«Δυστυχώς, φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι της Βουλής είναι τόσο προσηλωμένοι στο να ενθαρρύνουν ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα για την τέως Πρόεδρο της Βουλής, ώστε δεν ενδιαφέρονται εάν αυτά τα ψεύδη και οι συκοφαντίες βλάπτουν έναν απλό εργαζόμενο» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ακόμη, ο στενός συνεργάτης της κ. Κωνσταντοπούλου διαψεύδει ότι αρνείται να παραδώσει γραφεία η τέως πρόεδρος της Βουλής, υποστηρίζοντας ότι κανένα γραφείο δεν της έχει διατεθεί και πως «το μοναδικό γραφείο το οποίο μπόρεσε για λίγες εβδομάδες να χρησιμοποιήσει (705) είναι κλειδωμένο από τις υπηρεσίες της Βουλής από τις 14/12/2015, οπότε και άλλαξαν κρυφά τις κλειδαριές τα ξημερώματα με εντολή του σημερινού Προέδρου. Στο γραφείο αυτό παραμένουν έκτοτε κλειδωμένα τα προσωπικά αντικείμενα και αρχεία τόσο της τ. Προέδρου όσο και ημών των συνεργατών της».

Ο συνεργάτης της κ. Κωνσταντοπούλου κάνει λόγο για λάσπη προκειμένου να πληγεί «ένας άνθρωπος που στάθηκε και στέκεται συνεπής σε όσα υπηρέτησε. Αντιλαμβάνομαι ότι μέσω αυτής της λάσπης επιχειρείται να πληγεί και να εξαφανισθεί και το έργο της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, που υπηρέτησε γνήσια τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024