Αν και έχασε το πρώτο σετ, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών, καθώς νίκησε εκτός έδρας (στο κλειστό του Πανελληνίου) 3-1 τον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι πήραν το πρώτο σετ με 27-25, αλλά από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος και έφτασε στην ανατροπή και στη μεγάλη νίκη.
Αν και έχασε το πρώτο σετ, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών, καθώς νίκησε εκτός έδρας (στο κλειστό του Πανελληνίου) 3-1 τον Παναθηναϊκό.
Οι Πράσινοι πήραν το πρώτο σετ με 27-25, αλλά από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος και έφτασε στην ανατροπή και στη μεγάλη νίκη.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.