Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις στα Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων

Προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστους και απόρους συμπολίτες μας θα πραγματοποιούν εθελοντές Καρδιολόγοι της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στα Δημοτικά Ιατρεία (Σόλωνος 78) του Δήμου Αθηναίων, το διάστημα 29 Φεβρουαρίου - 4 Μαρτίου.

Προληπτικές καρδιολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστους και απόρους συμπολίτες μας θα πραγματοποιούν εθελοντές Καρδιολόγοι της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας στα Δημοτικά Ιατρεία (Σόλωνος 78) του Δήμου Αθηναίων, το διάστημα 29 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου 2016, και ώρες 09.00 – 12.00.

Οι καρδιολογικές εξετάσεις θα γίνονται κατόπιν ραντεβού (Τηλ. επικοινωνίας: 210-3626587).

Οι εξετάσεις γίνονται ως συνέχεια της κοινής προσπάθειας του Δήμου Αθηναίων και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας για την προαγωγή και πρόληψη υγείας των πολιτών, καθώς και για τη μείωση της θνητότητας από τα Καρδιοαγγειακά Νοσήματα.

Ο πρόεδρος της ΕΚΕ, Στέφανος Φούσας, με αφορμή τις εξετάσεις στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων επισημαίνει ότι «είναι σημαντικό το γεγονός ότι συνεχίζεται η συνεργασία της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας με τον Δήμο Αθηναίων σε μια διαρκή προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας. Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες -είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με διαφόρους φορείς- τόσο στην Αττική τόσο και στην περιφέρεια, για την προστασία της ανθρώπινης υγείας».

health.in.gr

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024