Κερδίστε προσκλήσεις για το live των Μανώλη Φάμελλου-Στάθη Δρογώση
Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ντούτση Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης μίλησαν στην κάμερα του in.gr και μας έδωσαν μια μικρή γεύση για όσα μας παρουσιάζουν στο Club του Σταυρού του Νότου κάθε Σάββατο, έως τις 19 Μαρτίου. Eπιπλέον, οι δυο τραγουδοποιοί μάς ανακοίνωσαν και επίσημα την είδηση για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία, που ξεκινά […]
Συνέντευξη στην Τζωρτζίνα Ντούτση
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης μίλησαν στην κάμερα του in.gr και μας έδωσαν μια μικρή γεύση για όσα μας παρουσιάζουν στο Club του Σταυρού του Νότου κάθε Σάββατο, έως τις 19 Μαρτίου.
Eπιπλέον, οι δυο τραγουδοποιοί μάς ανακοίνωσαν και επίσημα την είδηση για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία, που ξεκινά τον Απρίλιο, ενώ ο Στάθης Δρογώσης δεν δίστασε να αναφερθεί και στο «διαζύγιο» του με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για το τελευταίο live στς 19/03 (ώρα έναρξης στις 22.00). Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.
Όσον αφορά τα επόμενα δημιουργικά σχέδια και των δυο, ο Μανώλης Φάμελλος μας μίλησε για τα νέα τραγούδια που διαρκώς γράφει, ενώ ο Στάθης Δρογώσης μας αποκάλυψε την επιθυμία του για ένα διπλό CD που θα συγκεντρώνει τα παλιά του τραγούδια παιγμένα από συνεργάτες και φίλους του σε συνδυασμό με νέα κομμάτια. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά μας είπε, έχει βρει στο μυαλό του το συγκεκριμένο concept και προσπαθεί να το οργανώσει.
Περισσότερα στο παραπάνω βίντεο
entertainment.in.gr
- Θεσσαλονίκη: 30άρηδες οι δράστες των τριών εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 6 περιφέρειες την Κυριακή (5/7)
- Βιασμοί, μορφίνη και καμμένα πτώματα: To Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ήταν φρικτά σκοτεινό
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Μύκονος: «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών διέθετε 30χρονος – Διακινούσε ακόμα και παραισθησιογόνα μανιτάρια σε σκόνη
- Ρωσία: Τα πλήγματα της Ουκρανίας δεν θα μείνουν χωρίς την ενδεδειγμένη απάντηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-128x85.webp)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)











![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-315x220.webp)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442