Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνο Ρεάλ  και Παρί Σ.Ζ έχουν περισσότερα γκολ από την MSN της Μπαρτσελόνα

Μόνο Ρεάλ και Παρί Σ.Ζ έχουν περισσότερα γκολ από την MSN της Μπαρτσελόνα

Η περίφημη τριάδα «MSN» της Μπαρτσελόνα που σχηματίζεται από Μέσι, Σουάρες και Νειμάρ, έχει κερδίσει την αγάπη και τον θαυμασμό των φιλάθλων όχι μόνο για τις φανταχτερές κινήσεις της, βγαλμένες από παιχνιδιά βίντεο, αλλά και για την ικανότητά της στο σκοράρισμα. Μαζί έχουν περισσότερα γκολ από 95 από τις 97 ομάδες (χωρίς να υπολογίζεται η Μπάρτσα) που αγωνίζονται στα κορυφαία πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία).

Η περίφημη τρΙάδα MSN της Μπαρτσελόνα που σχηματίζεται από Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νειμάρ, έχει κερδίσει την αγάπη και τον θαυμασμό των φιλάθλων όχι μόνο για τις φανταχτερές κινήσεις της, βγαλμένες από παιχνιδιά βίντεο, αλλά και για την ικανότητά της στο σκοράρισμα.

Ένα πλήθος από δεδομένα και ρεκόρ είναι ήδη γνωστά σχετικά με τους τρεις αυτούς κορυφαίους άσους, αλλά θα πρέπει να προστεθεί ένα νέο: μαζί έχουν περισσότερα γκολ από 95 από τις 97 ομάδες (χωρίς να υπολογίζεται η Μπάρτσα) που αγωνίζονται στα κορυφαία πέντε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία).

Η δυνατότητα σκοραρίσματος του MSN είναι εμφανής τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ο Αργεντινός, ο Ουρουγουανός και ο Βραζιλιάνος έχουν επιτύχει συνολικά 58 γκολ στην La Liga, ένας αριθμός ξεπερνά μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης (71) και PSG (67) στα αντίστοιχα πρωταθλήματα τους. Οι υπόλοιπες 95 ομάδες στα πρωταθλήματα των, Premier, Bundesliga, Ligue 1 και Serie A δενέχουν αρκετά για να βρεθούν μπροστά από αυτύς τους τρεις. Η υπεροχή τους αυξάνει διεθνώς.

Οι τρεις παίκτες έχουν σκοράρει 93 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις αυτήν την σεζόν, νούμερα που ξεπερνούν μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης (95) και η Παρί Σ.Ζ (94). Ο Λουίς Σουάρεθ οδηγεί πίνακα των σκόρερ με 41 γκολ για την Μπαρτσελόνα, το 44,08% των γκολ του MSN. Ο Ουρουγουανός έχει διανέμει τις επιτυχίες του μεταξύ La Liga (25) Champions League (5) Copa del Rey (5), Club World (5) και Supercopa της Ισπανίας (1).

O Μέσι έφτασε τα 29 γκολ (31,18% της MSN): 15 στη La Liga 4, 5 Champions League, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 1 στο Club World και 2 στο supercopa Ισπανίας. Ο Νειμάρ, εν τω μεταξύ, φέρνει 23 γκολ (25,02%): 18 στο πρωτάθλημα, 2 στο Champions League και 3 στο Copa del Rey.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024