Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για τη «δραματική κατάσταση» στο προσφυγικό
Το προσφυγικό ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης της συντονιστικής ομάδας εργασίας του κοινοβουλευτικού έργου της ΝΔ. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στη Βουλή υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη και είχε διάρκεια περίπου μιάμιση ώρα.
Το προσφυγικό ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης της συντονιστικής ομάδας εργασίας του κοινοβουλευτικού έργου της ΝΔ.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στη Βουλή υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη και είχε διάρκεια περίπου μιάμιση ώρα.
Μετά το πέρας της συνεδρίασης, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας σε ερώτηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου για το θέμα της συζήτησης, δήλωσε:
«Μόνο αντικείμενο της συζήτησης ήταν το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Συζητήθηκαν σε βάθος όλες οι πτυχές και οι διαστάσεις της δραματικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται το προσφυγικό-μεταναστευτικό».
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής