Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύδονται από το υπουργείο τα περί παραίτησης Μουζάλα

Διαψεύδονται από το υπουργείο τα περί παραίτησης Μουζάλα

Δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για επικείμενη παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Γιάννη Μουζάλα διέψευσε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. «Η διάψευση είναι η πρώτη αντίδραση. Η δεύτερη αντίδραση είναι η απορία, από πού προκύπτουν αυτά τα δημοσιεύματα και τι εξυπηρετούν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για επικείμενη παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Γιάννη Μουζάλα διέψευσε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Τα δημοσιεύματα τα οποία βασίζονται πάνω στην φημολογία παραίτησης του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, τη στιγμή που ακόμη και τα κόμματα της αντιπολίτευσης συνδράμουν με όποιον τρόπο μπορούν στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος δεν βοηθούν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Όπως επισημαίνεται, την ώρα που διαδίδεται η φήμη της παραίτησης του ο κ. Μουζάλας βρίσκεται στη Μυτιλήνη καθώς συνοδεύει τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Φιλίπο Γκράντι ενώ την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών.

«Η διάψευση είναι η πρώτη αντίδραση. Η δεύτερη αντίδραση είναι η απορία, από πού προκύπτουν αυτά τα δημοσιεύματα και τι εξυπηρετούν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024