Παράταση προθεσμίας για τη απόδοση του φόρου επί του ζύθου
Παρατείνεται έως τις 29 Φεβρουαρίου η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων απόδοσης 3% επί του ζύθου σύμφωνα με υπουργική απόφαση που υπογράφηκε.
Παρατείνεται έως τις 29 Φεβρουαρίου η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων απόδοσης 3% επί του ζύθου σύμφωνα με υπουργική απόφαση που υπογράφηκε χθες, Δευτέρα.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών με την απόφαση αυτή:
1) Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων έως τις 29.2.2016 (από τις 22.2.2016, που ήταν η αρχική καταληκτική ημερομηνία υποβολής).
2) Ο φόρος 3% επί του ζύθου θα αποδίδεται στο ελληνικό Δημόσιο και όχι στους δήμους, όπως ίσχυε πριν από την υπογραφή της σχετικής ΠΟΛ.
3) Η παράταση αφορά όλους τους υπόχρεους σε υποβολή δήλωσης απόδοσης 3% επί του ζύθου και αποτελεί διευκόλυνση για τις μικρές ζυθοποιίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζέλσον στο «in» μετά το φιλικό με τη Λέουβεν: «Όσο περνάει ο καιρός ο Ολυμπιακός θα γίνεται όλο και καλύτερος»
- Οι Βig Tech χρηματοδοτούν την Τεχνητή Νοημοσύνη, οι εταιρείες τσιπ… κερδίζουν
- Ματ Ντέιμον και Λουτσιάνα Μπαρόσο – Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ, είναι 20 χρόνια μαζί
- Φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας – Μήνυμα του 112 για εκκένωση του Γαλατά
- Το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε ο Χρήστος Τζόλης σε φιλικό (vid)
- Στενά του Ορμούζ: Η Ευρώπη εξετάζει προτάσεις για την επιβολή τελών πλοήγησης υπό όρους
- Θεσσαλονίκη: Δίωξη για 5 κακουργήματα στους συλληφθέντες για τον θάνατο της Β. Νέστορα – Διώκονται και για τρομοκρατική οργάνωση
- Φωτιά στο Θριάσιο Νοσοκομείο – Εκκενώθηκε το ισόγειο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442