Χάλ(ια) η Άρσεναλ, στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση, εύκολα η Έβερτον
Η Αρσεναλ δυσκολεύτηκε και δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση της Χαλ στο παιχνίδι του Λονδίνου, στο πλαίσιο του 5ου γύρου του κυπέλλου Αγγλίας και έτσι η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς στην έδρα της Χαλ. Η πρώτη έκπληξη σημειώθηκε στο «Ματζέσκι Στάντιουμ», όπου η γηπεδούχος Ρέντινγκ νίκησε με 3-1 την Γουέστ Μπρομ και την «πέταξε έξω» από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το αυτογκόλ του Γούτον χάρισε τη νίκη-πρόκριση στην Γουότφορντ επί της Λιντς με 1-0.
Η Αρσεναλ δυσκολεύτηκε και δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση της Χαλ στο παιχνίδι του Λονδίνου, στο πλαίσιο του 5ου γύρου του κυπέλλου Αγγλίας.
Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έμεινε στο 0-0 με την ομάδα της Τσιάμπιονσιπ (Β’ κατηγορίας) και πλέον η πρόκριση στην επόμενη φάση θα κριθεί σε επαναληπτικό ματς, στην έδρα της Χαλ.
Η πρώτη έκπληξη σημειώθηκε στο «Ματζέσκι Στάντιουμ», όπου η γηπεδούχος Ρέντινγκ νίκησε με 3-1 την Γουέστ Μπρομ και την «πέταξε έξω» από τη συνέχεια της διοργάνωσης.
Η ομάδα της Championship έγινε η πρώτη που προκρίθηκε στους προημιτελικούς του FA Cup, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Φλέτσερ στο 55΄. Ο ΜακΣέιν στο 60΄, ο Χέκτορ στο 72΄ και ο Πιαζόν στο 94΄ ανέτρεψαν τα δεδομένα του αγώνα.
Το αυτογκόλ του Γούτον χάρισε τη νίκη-πρόκριση στην Γουότφορντ επί της Λιντς με 1-0.
Με νίκη 2-0 γη Έβερτον έφυγε από την έδρα της Μπόρνμουθ με το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της φάσης των «16» του κυπέλλου Αγγλίας:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.