Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα επίθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά Κοντονή για τη Λεωφόρο

Νέα επίθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά Κοντονή για τη Λεωφόρο

Για «μένος εναντίον του Παναθηναϊκού» κατηγορεί τον Σταύρο Κοντονή η πράσινη ΠΑΕ, με αφορμή την απαγόρευση τροποποίησης των θυρών 1 και 12 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για το ματς με τον ΠΑΟΚ. «Φαίνεται ότι το μένος του κ. Κοντονή κατά του Παναθηναϊκού, είναι μεταφερόμενο και επηρεάζει όλες τις Αρχές. Επιφυλασσόμεθα, καθώς όλα θα κριθούν στη Δικαιοσύνη, στην οποία έχει προσφύγει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Υ.Γ.1 Κύριε Κοντονή, πώς σχολιάζετε την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού για τα αντικείμενα που έριξαν οπαδοί του στον αγώνα με τον Πλατανιά;», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Για «μένος εναντίον του Παναθηναϊκού» κατηγορεί τον Σταύρο Κοντονή η πράσινη ΠΑΕ, με αφορμή την απαγόρευση τροποποίησης των θυρών 1 και 12 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει αιτήματα των φιλάθλων της ομάδας για εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και με δεδομένη την άδικη και έκνομη τιμωρία Κοντονή για κλείσιμο των θυρών 13 και 14, προέβη σε νέα τακτοποίηση της χωρητικότητας στις θύρες 1 και 12.

Προς τούτο μάλιστα, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές, με στόχο να ικανοποιήσει τα αιτήματα των φιλάθλων της και να αυξήσει τα έσοδα της σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Έπειτα από ένα πολυήμερο «πήγαινε – έλα» μεταξύ αρμοδίων που δεν ήθελαν να πάρουν την ευθύνη της απόφασης για το αυτονόητο και αφού έγινε ακόμα και έκτακτη αυτοψία της επιτροπής για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο, η Αστυνομία ως μη όφειλε δεν επέτρεψε τη διάθεση των επιπλέον εισιτηρίων, επικαλούμενη την τιμωρία του Παναθηναϊκού από τον κ. Κοντονή.

Φαίνεται ότι το μένος του κ. Κοντονή κατά του Παναθηναϊκού, είναι μεταφερόμενο και επηρεάζει όλες τις Αρχές. Επιφυλασσόμεθα, καθώς όλα θα κριθούν στη Δικαιοσύνη, στην οποία έχει προσφύγει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Υ.Γ.1 Κύριε Κοντονή, πώς σχολιάζετε την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού για τα αντικείμενα που έριξαν οπαδοί του στον αγώνα με τον Πλατανιά;»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024