
Ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Σίτι
Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» διεξάγεται την Κυριακή το ντέρμπι της φάσης των «16» του κυπέλλου Αγγλίας, με την Τσέλσι να φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι. Για τους «μπλε» το FA Cup είναι ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος για να μην πάει εντελώς χαμένη η χρονιά, τη στιγμή που οι «Πολίτες» έχουν τη "διέξοδο" του Λιγκ Καπ, όπου την επόμενη εβδομάδα (28/2) αντιμετωπίζουν τη Λίβερπουλ στον τελικό.
Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» διεξάγεται την Κυριακή το ντέρμπι της φάσης των «16» του κυπέλλου Αγγλίας, με την Τσέλσι να φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι.
Για τους «μπλε» το FA Cup είναι ο μοναδικός ρεαλιστικός στόχος για να μην πάει εντελώς χαμένη η χρονιά, τη στιγμή που οι «Πολίτες» έχουν τη “διέξοδο” του Λιγκ Καπ, όπου την επόμενη εβδομάδα (28/2) αντιμετωπίζουν τη Λίβερπουλ στον τελικό.
Αρκετές ομάδες των μικρών κατηγοριών διεκδικούν το δικαίωμα στο όνειρο και ανάμεσά τους ξεχωρίζει η θρυλική Λιντς.
Απούσα εδώ και 12 χρόνια από την Premier League, έχασε την τελευταία της ευκαιρία στον τελικό των πλέι οφ του 2006. Η ομάδα που την άφησε εκτός μεγάλης κατηγορίας ήταν η Γουότφορντ, την οποία αντιμετωπίζει αύριο.
Η μοναδική εκπρόσωπος της League One (Γ΄ κατηγορία) είναι η Σριούσμπερι που θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη Δευτέρα. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες, παρότι υπάρχουν από τον 19ο αιώνα!
Το πρόγραμμα της φάσης των «16»
Σάββατο:
Αρσεναλ-Χαλ
Ρέντινγκ-Γουέστ Μπρομ
Γουότφορντ-Λιντς
Μπόρνμουθ-Εβερτον
Κυριακή:
Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι
Μπλάκμπερν-Γουέστ Χαμ
Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας
Δευτέρα:
Σριούσμπερι-Μάντσεστερ Γ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέες εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα
- Το Ισραήλ κατέλαβε εδάφη της Συρίας στην επαρχία Κουνέιτρα
- Αυστρία: Ποντικοφάρμακο βρέθηκε σε βάζο βρεφικής τροφής – Η εταιρεία ανακάλεσε όλες τις τροφές της
- Φορεσιά πολέμου
- Γιορτή σήμερα 20 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]





