Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Βίτσας: Και τα Δωδεκάνησα στο σχεδιασμό του ΝΑΤΟ για το προσφυγικό

Στις περιπολίες του ΝΑΤΟ για την αντιμετώπιση των προσφυγικών και των μεταναστευτικών ροών περιλαμβάνονται και τα Δωδεκάνησα δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Στις περιπολίες του ΝΑΤΟ για την αντιμετώπιση των προσφυγικών και των μεταναστευτικών ροών περιλαμβάνονται και τα Δωδεκάνησα δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Δημήτρης Βίτσας.

«Συζητιέται γιανα ολοκληρωθεί το επιχειρησιακό σχέδιο για το ΝΑΤΟ και περιλαμβάνει και τα Δωδεκάνησα, βεβαίως με τη συμμετοχή μας φτιάχνεται και το επιχειρησιακό σχέδιο και οι αποφάσεις λαμβάνονται με ομοφωνία» σημείωσε ο υπουργός Αμυνας στον ΣΚΑΙ.

«Θέλουμε μια ΕΕ ενωμένη, ζωντανή, που να συζητά ακόμη και διαφωνώντας έχουμε σπρώξει ιδέες με εθνικιστικό και φοβικό χαρακτήρα» εξήγησε όσον αφορά το προσφυγικό.

«Μια προσπάθειασυνεννόησης για την Τουρκία συμφέρει και την ίδια την Τουρκία» επισήμανε.

Όπως τόνισε ο κ. Βίτσας, η Αθήνα θέλει να μην κλείσει κανένα σύνορο και να περιοριστούν οι προσφυγικές ροές με διεθνή εγγύηση.

Σε ό,τι αφορά τα ενδοκυβερνητικά ζητήματα, ο κ. Βίτσας δήλωσε: «Πραγματικά με ενόχλησε αυτό που είπε ο κ. Σγουρίδης», ενώ στήριξε του χειρισμούς στο θέμα Σφακιανάκη. «Έξω από τις κρίσεις δεν είναι κανένας και καμία» τόνισε.

«Η ΝΔ όπως και έκανετο 1982 ο Ευάγγελος Αβέρωφ φωνάζει ότι δε θα αφήσει να γίνουν αλλαγές στη Δημόσια διοίκηση, ενώ αποδέχεται ότι εμείς έχουμε κερδίσει τις εκλογές» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας. «Θα μάς πει η ΝΔ ποιον θα πάρουμε γενικό γραμματέα και ποιον θα πάρουμε συνεργάτη, δεν λέω ότι δεν πρέπει να υπάρχει διαφάνεια» πρόσθεσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024