Αποφυλακίζεται στις 18 Μαρτίου ο Γιώργος Ρουπακιάς
Αντίστροφα αρχίζει να μετρά τον χρόνο μέχρι την αποφυλάκισή του ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς ο οποίος δικάζεται για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Αντίστροφα αρχίζει να μετρά τον χρόνο μέχρι την αποφυλάκισή του ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς ο οποίος δικάζεται για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Ο κατηγορούμενος στις 18 Μαρτίου 2016 θα βγει από τη φυλακή, καθώς συμπληρώνεται ο κύκλος και των δυο ενταλμάτων προσωρινής κράτησης που είχαν εκδοθεί σε βάρος του μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης.
Το ένα ένταλμα αφορούσε την ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα και το δεύτερο την εγκληματική οργάνωση, αδίκημα για το οποίο έχουν παραπεμφθεί πρώην και νυν βουλευτές του κόμματος της χρυσής αυγής αλλά και στελέχη της οργάνωσης.
Το «καμπανάκι» για την επικείμενη αποφυλάκιση του φυσικού αυτουργού της δολοφονίας του Φύσσα είχαν κατ επανάληψη σημάνει τόσο η πολιτική αγωγή όσο και ή πρόεδρος του τριμελούς εφετείου κακουργημάτων Μαρία Λεπενιώτη στη δίκη που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Απρίλιο αλλά αυτόν τον καιρό δεν εκδικάζεται λόγω της αποχής των δικηγόρων.
Οι δικαστές του Εφετείου αντικατέστησαν την προσωρινή κράτηση του κατηγορουμένου με τους εξής όρους:
- κατ’ οίκον περιορισμό υπό 24ωρη αστυνομική φύλαξη με δυνατότητα μετάβασης μόνο στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κατά τις ημέρες της δικασίμου του με αστυνομική συνοδεία
- απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Μίνα Μουστάκα
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Φουρνιέ είδε Γαλλία – Παραγουάη και είχε πράγματα να πει… για την Άρσεναλ! (pics)
- Ιράν: Πλήθος κόσμου στην προσευχή στη μνήμη του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
- Φορολογικές δηλώσεις: Υποβλήθηκε αριθμός ρεκόρ 10 ημέρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας
- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Μαρίζα Κωχ: Ξανά στη σκηνή μετά το σοβαρό ατύχημα της – Θα φορέσει το φόρεμα της Eurovision του 1976
- Επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δράστες- «Σημαντικό να βρούμε από πού ξεκίνησαν και πού πήγαν»
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ από 6 μέχρι 10 Iουλίου
- Το μισθολογικό χάσμα «κοστίζει» από τον πρώτο μισθό μέχρι την σύνταξη – 16% χαμηλότερες αποδοχές για τις γυναίκες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442