Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πολάκης: Λόγω πτώσης της στάθμης του «Ποταμιού» η λάσπη περισσεύει

Πολάκης: Λόγω πτώσης της στάθμης του «Ποταμιού» η λάσπη περισσεύει

Για «διαπλοκή, θιγόμενα συμφέροντα στην Υγεία και η λάσπη του κ. Μπαργιώτα» κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, απαντώντας στους ισχυρισμούς του βουλευτού του «Ποταμιού» ότι απουσίαζε από την Ολομέλεια της Βουλής, επικαλούμενος φόρτο εργασίας, ενώ στην πραγματικότητα βρισκόταν στο καφενείο του ελληνικού κοινοβουλίου.

Για «διαπλοκή, θιγόμενα συμφέροντα στην Υγεία και τη λάσπη του κ. Μπαργιώτα» κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, απαντώντας στους ισχυρισμούς του βουλευτού του «Ποταμιού» ότι απουσίαζε από την Ολομέλεια της Βουλής, επικαλούμενος φόρτο εργασίας, ενώ στην πραγματικότητα βρισκόταν στο καφενείο του ελληνικού κοινοβουλίου.

Ο κ. Πολάκης χαρατηρίζει αήθη την επίθεση που δέχθηκε και σημειώνει ότι «είναι σαφές ότι στις όχθες του «Ποταμιού», λόγω πτώσης της «στάθμης» του, η λάσπη περισσεύει. Φυσικά, στόχος της λάσπης, εκτός από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, είναι το νομοσχέδιο για την Υγεία, καθώς και η εκ βάθρων αλλαγή του συστήματος προμηθειών, η οποία θα βγάλει το μακρύ χέρι της διαπλοκής μέσα από την τσέπη του Ελληνικού Λαού».

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας διευκρινίζει ότι είχε δηλώσει κώλυμα από την προηγούμενη ημερα, ως προς το να παραστεί στη συζήτηση της επίκαιρης κοινοβουλευτικής ερώτησης του κ. Μπαργιώτα, λόγω σύσκεψης, η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί.

Στη σύσκεψη θα γινόταν η προετοιμασία των τελικών ρυθμίσεων του νομοσχεδίου για την Υγεία, το οποίο εισέρχεται προς συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής, αύριο Παρασκευή.

«Λόγω της σημερινής κατάληψης των εισόδων του Υπουργείου Υγείας, από ολιγομελή ομάδα της ΠΟΕΔΗΝ, για την οποία δεν είχε υπάρξει προειδοποίηση, η σύσκεψη αναβλήθηκε για το μεσημέρι. Δεδομένων των εκτάκτων συνθηκών, ο αναπληρωτής Υπουργός μετέβη στη Βουλή, προκειμένου να προμηθευτεί απαραίτητα έγγραφα και κατόπιν μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για συνάντηση εργασίας» καταλήγει η απάντηση του κ. Πολάκη.

Μαίρη Μπιμπή

health.in.gr

Only in

Οι γυναίκες, ο φόβος της σεξουαλικής παρενόχλησης και ο «φόρος ασφάλειας»

Η ασφαλής επιστροφή στο σπίτι για ορισμένες γυναίκες κοστίζει ακριβά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024