ΔΕΗ: Διευκρινίσεις για τη διακοπή ρεύματος σε άνεργο με εννέα παιδιά
Η ΔΕΗ δεν ήταν ενήμερη για το γεγονός ότι άνεργος πολύτεκνος με 9 παιδιά από τον Αμπελώνα έχρηζε προστασίας, καθώς δεν είχε ενταχθεί στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών, τονίζει η Επιχείρηση σε ανακοίνωσή της έπειτα από τη σχετική καταγγελία Εργατικού Κέντρου Λάρισας.
Η ΔΕΗ δεν ήταν ενήμερη για το γεγονός ότι άνεργος πολύτεκνος με 9 παιδιά από τον Αμπελώνα έχρηζε προστασίας, καθώς δεν είχε φροντίσει να ενταχθεί στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών, τονίζει η Επιχείρηση σε ανακοίνωσή της έπειτα από τη σχετική καταγγελία Εργατικού Κέντρου Λάρισας.
Η ΔΕΗ επισημαίνει επίσης ότι για το συγκεκριμένο πελάτη, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του οποίου είχαν ξεπεράσει τα 6.000 ευρώ, «εξαντλώντας κάθε περιθώριο κοινωνικής ευαισθησίας προχώρησε σήμερα σε επανασύνδεση της παροχής και σε ευνοϊκή ρύθμιση των χρεών του και επίσης έδωσε περιθώριο δυο μηνών προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε να τύχει της αναγκαίας προστασίας.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σύνοδος ΝΑΤΟ: «Συνήθης πολιτική πρακτική, δεν αιφνιδιαζόμαστε» – Σάντσεθ για δηλώσεις Τραμπ
- Στο ΕΚΑΒ ο Ανδρουλάκης – «Δεν θα επιτρέψουμε το Υπουργείο Υγείας να μετατραπεί σε Υπουργείο Προπαγάνδας» του Γεωργιάδη
- Και νέα φανέλα και Μοντέρο: Διπλή ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό!
- Εταιρική Εκδήλωση της Servier Hellas: “Moved By You: From Innovation to Care”
- Η «μυστική» τράπεζα του Τζέφρι Έπσταϊν: Τα εκατομμύρια που διακινήθηκαν πριν και μετά τον θάνατό του
- Η Meta λανσάρει νέο εργαλείο δημιουργίας εικόνων, θα το ενσωματώσει σε Facebook και Instagram
- Ανοίγει ο δρόμος Ροβιές – Ήλια την Παρασκευή 10 Ιουλίου
- Μεταπολίτευση: μια διανοητική περιπέτεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442