
Κινητικότητα στον ΠΑΟΚ με συναντήσεις στη Τούμπα
Ημέρα συναντήσεων στον ΠΑΟΚ καθώς μετά τον Φρανκ Άρνεσεν ο πρόεδρος του «δικεφάλου» Λιούμπος Μίχελ πραγματοποίησε συνάντηση και με τον προπονητή της ομάδας Φρανκ Άρνεσεν.
Ημέρα συναντήσεων στον ΠΑΟΚ καθώς μετά τον Φρανκ Άρνεσεν ο πρόεδρος του «δικεφάλου» Λιούμπος Μίχελ πραγματοποίησε συνάντηση και με τον προπονητή της ομάδας Φρανκ Άρνεσεν.
Μετά τις 3 το μεσημέρι ο Κροάτης τεχνικός έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας, ώστε να μιλήσει με το διοικητικό στέλεχος του ΠΑΟΚ για τις τελευταίες εξελίξεις στο αγωνιστικό τμήμα.
Νωρίτερα ο Μίχελ είχε συναντηθεί με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τις προλοφορίες να κάνουν λόγο για επικείμενη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μαντόνα επιστρέφει στο Coachella 20 χρόνια μετά: Εμφάνιση- έκπληξη με Σαμπρίνα Κάρπεντερ
- Βουλγαρία: Άνοιξαν οι κάλπες για τις βουλευτικές εκλογές
- Πώς οι Simpsons εξελίχθηκαν σε τηλεοπτικό φαινόμενο που διαμόρφωσε την παγκόσμια κουλτούρα και οικονομία
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ΣΕΦ – «Τελικός» παραμονής στη Γλυφάδα
- Athens Throws Open Its Doors on World Heritage Day
- Ψηφιακό δελτίο αποστολής: Πότε απαιτείται η έκδοσή του – Οδηγός για επιχειρήσεις και επαγγελματίες


