
Την Παρασκευή θα απολογηθούν για τα όπλα οι τρεις Βρετανοί
Προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή πήραν από τον ανακριτή Αλεξανδρούπολης οι τρεις Βρετανοί που συνελήφθησαν για προμήθεια, κατοχή και εισαγωγή μεγάλης ποσότητας πολεμικού υλικού. Και στους 3 συλληφθέντες, 35, 36 και 40 ετών, που συνελήφθησαν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και στους Κήπους Έβρου αποδόθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένη περίπτωση κατοχής οπλισμού για τροφοδοσία τρομοκρατικής οργάνωσης.
Προθεσμία για να απολογηθούν στις 10 το πρωί της Παρασκευής ζήτησαν και πήραν από τον ανακριτή Αλεξανδρούπολης οι τρεις Βρετανοί, ηλικίας 35, 36 και 40 χρόνων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά 22 όπλα και σχεδόν 240.000 σφαίρες, σε τροχόσπιτα στον Έβρο.
Συνελήφθησαν το Σάββατο στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης (οι δύο πρώτοι) και την Κυριακή στους Κήπους Έβρου (ο τρίτος) και τους αποδόθηκαν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένη περίπτωση κατοχής οπλισμού για τροφοδοσία τρομοκρατικής οργάνωσης.
Την υπεράσπισή τους ανέλαβε δικηγόρος από την Κομοτηνή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Κατάπαυση του πυρός από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, ανακοινώνει ο Ζελένσκι
- Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος συντρίβεται σε πολυκατοικία στο Μπέλο Οριζόντε
- Eurogroup: Για «στασιμοπληθωριστική τάση», μιλά ο Πιερρακάκης, για «σοκ στασιμοπληθωρισμού» ο Ντομπρόβσκις
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Πύραυλοι παντού αν μας επιτεθούν
- ΕΣΥ: Νοσηλεύτρια στο ΤΕΠ Ρεθύμνου εξηγεί γιατί παραιτήθηκε μετά από 20 χρόνια
- Γιορτή σήμερα 5 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

