
Αυξήθηκε το δημόσιο χρέος της Ιταλίας το 2015
Αύξηση κατά 33,8 δισ. ευρώ έναντι του 2014, παρουσίασε το δημόσιο χρέος της Ιταλίας το 2015, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ιταλίας. Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2015 το χρέος του ιταλικού δημοσίου ανερχόταν σε 2,169 τρισεκατομμύρια ευρώ.
Αύξηση παρουσίασε το δημόσιο χρέος της Ιταλίας το 2015, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ιταλίας.
Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2015 το χρέος του ιταλικού δημοσίου ανερχόταν σε 2,169 τρισεκατομμύρια ευρώ. Σε σχέση με το τέλος του 2014 το δημόσιο χρέος της χώρας (που την περίοδο εκείνη αντιστοιχούσε στο 132,4% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος) αυξήθηκε κατά 33,8 δισεκατομμύρια ευρώ.
Η Τράπεζα της Ιταλίας σημειώνει πάντως ότι οι εισπράξεις φόρων του δημοσίου το 2015 αυξήθηκαν κατά 6,4% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Μαφία της Κρήτης»: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο τοξικολόγος – Συνέτασσε εκθέσεις «κατά παραγγελία»
- Mitsotakis Announces Additional Diesel Price Cut for August
- Βαλαντσιούνας, Γιαμπουσέλε. Μοντέρο – Ποιες είναι οι κορυφαίες μεταγραφές στη Euroleague (pics)
- Όλυμπος: Το ουσιώδες του ελληνικού πνεύματος
- Σταύρος Γεωργίου: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος Αιγύπτιος για τη δολοφονία του ποινικολόγου
- Φορητή συσκευή μετρά σε μια ανάσα αν καίτε περισσότερα λίπη ή υδατάνθρακες

