
Αυξήθηκε το δημόσιο χρέος της Ιταλίας το 2015
Αύξηση κατά 33,8 δισ. ευρώ έναντι του 2014, παρουσίασε το δημόσιο χρέος της Ιταλίας το 2015, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ιταλίας. Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2015 το χρέος του ιταλικού δημοσίου ανερχόταν σε 2,169 τρισεκατομμύρια ευρώ.
Αύξηση παρουσίασε το δημόσιο χρέος της Ιταλίας το 2015, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ιταλίας.
Στα τέλη Δεκεμβρίου του 2015 το χρέος του ιταλικού δημοσίου ανερχόταν σε 2,169 τρισεκατομμύρια ευρώ. Σε σχέση με το τέλος του 2014 το δημόσιο χρέος της χώρας (που την περίοδο εκείνη αντιστοιχούσε στο 132,4% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος) αυξήθηκε κατά 33,8 δισεκατομμύρια ευρώ.
Η Τράπεζα της Ιταλίας σημειώνει πάντως ότι οι εισπράξεις φόρων του δημοσίου το 2015 αυξήθηκαν κατά 6,4% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρολάν Γκαρός: Μεγάλη νίκη και πρόκριση για τον Σακελλαρίδη (2-1)
- Επίθεση Τραμπ στα ΜΜΕ για τον πόλεμο στο Ιράν: Ακόμη και αν παραδοθεί άνευ όρων η Τεχεράνη, θα λένε ότι νίκησε
- Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εξωτερικών για την αναχαίτιση του Global Sumud Flotilla
- Λουτσέσκου: «Οι χειρότεροι μήνες της ζωής μου»
- Υποκλοπές: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος που η ΕΥΠ πρέπει να ενημερώσει για την παρακολούθηση του Θ.Κουκάκη
- «Λένε ότι δεν ξέρω να παίζω» – Ο Γουάλας Σον για το Χόλιγουντ, τη ψυχοθεραπεία και την Παλαιστίνη


