Renault Maxthon 2016: Το μέγεθος μετράει
To νέο μεγαλύτερο και επταθέσιο SUV της γαλλικής φίρμας δοκιμάζει το βήμα του στον ευρωπαϊκό βορρά δίνοντας μια σαφή πρώτη γεύση της πληθωρικής παρουσίας του.
Η γαλλική φίρμα προετοιμάζει την επόμενη και μεγαλύτερη SUV προσθήκη στην γκάμα της η οποία και θα λειτουργήσει ως ένας επταθέσιος αντικαταστάτης του Koleos.
To νέο SUV το οποίο και συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να διανύει τα τελευταία χιλιόμετρα δοκιμών εξέλιξης με φόντο τον ευρωπαϊκό βορρά, αν και καμουφλαρισμένο φαίνεται να υπακούει στον ίδιο αισθητικό κώδικα με τo Kadjar εντάσσοντας ωστόσο και ορισμένα στοιχεία που θυμίζουν το Talisman, προσαρμοσμένα στις ανάγκες ενός επταθέσιου SUV το μήκος του οποίου αναμένεται να φτάσει τα 4,7 μέτρα.
Επίσης σε μια προσπάθεια διαχωρισμού του νέου SUV με το όχι και τόσο δημοφιλές Koleos, το νέο γαλλικό μοντέλο αναμένεται να υιοθετήσει μια διαφορετική ονομασία. Το επικρατέστερο σενάριο θέλει το νέο SUV της Renault να υιοθετεί τα διακριτικά Maxthon.
Όπως και να έχει με την ονομασία του, το δεδομένο είναι ότι το νέο γαλλικό SUV θα μοιραστεί πολλά κοινά στοιχεία σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη με το Nissan X-Trail, έχοντας ως αφετηρία την ίδια ευέλικτη αρχιτεκτονική του ομίλου Renault-Nissan, CMF η οποία θα πλαισιωθεί από μια σειρά τετρακύλινδρων turbo κινητήρων. Τις προδιαγραφές του αναμένεται να συμπληρώσει η παρουσία ενός προαιρετικού συστήματος τετρακίνησης.
Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν οπτικά τεκμήρια για το εσωτερικό του, εκτός από τις δεδομένες περγαμηνές ευρυχωρίας και πρακτικότητας που θα επιβάλλει το μέγεθός του και η επταθέσια διάταξη, σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία αναμένονται οι γνωστές προδιαγραφές σε επίπεδο άνεσης ασφάλειας, gadget τεχνολογίας και ποιότητας που συναντάμε στα πιο πρόσφατα μοντέλα της γαλλικής φίρμας με έμφαση στον περιπετειώδη και ευρύχωρο χαρακτήρα του νέου SUV.
AUTOMEDIA
- Μεγαλώνει το χάσμα στις συντάξεις μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα
- Η Ντόλι Πάρτον ακύρωσε τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας
- Δολοφονία 20χρονου στην Κρήτη: Πώς έστησε την ενέδρα θανάτου ο 54χρονος
- Συνταγή: Ψαρονέφρι με κρασί και μέλι
- Τελικά οι υψηλότεροι φόροι διώχνουν τους πλούσιους; Το σχέδιο του Μαμντάνι στη Νέα Υόρκη επαναφέρει το ερώτημα
- Στο Πεκίνο ο Αραγτσί, συναντάται με τον κινέζο ΥΠΕΞ – Πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν, βλέπει ο Τραμπ
- Τρεις νεκροί σε νέο βομβαρδισμό των ΗΠΑ εναντίον ταχύπλοου που φέρεται να μετέφερε ναρκωτικά
- Το pilates arms «χτίζει» γραμμωμένα χέρια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442