Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Renault Maxthon 2016: Το μέγεθος μετράει

Renault Maxthon 2016: Το μέγεθος μετράει

To νέο μεγαλύτερο και επταθέσιο SUV της γαλλικής φίρμας δοκιμάζει το βήμα του στον ευρωπαϊκό βορρά δίνοντας μια σαφή πρώτη γεύση της πληθωρικής παρουσίας του.

Η γαλλική φίρμα προετοιμάζει την επόμενη και μεγαλύτερη SUV προσθήκη στην γκάμα της η οποία και θα λειτουργήσει ως ένας επταθέσιος αντικαταστάτης του Koleos.

To νέο SUV το οποίο και συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να διανύει τα τελευταία χιλιόμετρα δοκιμών εξέλιξης με φόντο τον ευρωπαϊκό βορρά, αν και καμουφλαρισμένο φαίνεται να υπακούει στον ίδιο αισθητικό κώδικα με τo Kadjar εντάσσοντας ωστόσο και ορισμένα στοιχεία που θυμίζουν το Talisman, προσαρμοσμένα στις ανάγκες ενός επταθέσιου SUV το μήκος του οποίου αναμένεται να φτάσει τα 4,7 μέτρα.

Επίσης σε μια προσπάθεια διαχωρισμού του νέου SUV με το όχι και τόσο δημοφιλές Koleos, το νέο γαλλικό μοντέλο αναμένεται να υιοθετήσει μια διαφορετική ονομασία. Το επικρατέστερο σενάριο θέλει το νέο SUV της Renault να υιοθετεί τα διακριτικά Maxthon.

Όπως και να έχει με την ονομασία του, το δεδομένο είναι ότι το νέο γαλλικό SUV θα μοιραστεί πολλά κοινά στοιχεία σε ό,τι αφορά τα μηχανικά μέρη με το Nissan X-Trail, έχοντας ως αφετηρία την ίδια ευέλικτη αρχιτεκτονική του ομίλου Renault-Nissan, CMF η οποία θα πλαισιωθεί από μια σειρά τετρακύλινδρων turbo κινητήρων. Τις προδιαγραφές του αναμένεται να συμπληρώσει η παρουσία ενός προαιρετικού συστήματος τετρακίνησης.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν οπτικά τεκμήρια για το εσωτερικό του, εκτός από τις δεδομένες περγαμηνές ευρυχωρίας και πρακτικότητας που θα επιβάλλει το μέγεθός του και η επταθέσια διάταξη, σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία αναμένονται οι γνωστές προδιαγραφές σε επίπεδο άνεσης ασφάλειας, gadget τεχνολογίας και ποιότητας που συναντάμε στα πιο πρόσφατα μοντέλα της γαλλικής φίρμας με έμφαση στον περιπετειώδη και ευρύχωρο χαρακτήρα του νέου SUV.

AUTOMEDIA

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024