Σάββατο 27 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz C-Class Cabriolet: Σουσάμι άνοιξε!

Mercedes-Benz C-Class Cabriolet: Σουσάμι άνοιξε!

Το αποκαλυπτικό σκίτσο που έδωσε στη δημοσιότητα η Mercedes-Benz μάς υπενθυμίζει την πρόθεση της γερμανικής φίρμας να προσθέσει έναν ακόμα τύπο αμαξώματος στην γκάμα της C-Class.

Με αφετηρία την προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η Mercede-Benz C-Class θα αποκτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της έκδοση με ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή.

Το σκίτσο που έδωσε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στη δημοσιότητα αποκαλύπτει τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές που πρόκειται να ακολουθήσει το τετραθέσιο cabriolet.

Πέρα από τις εμφανείς ομοιότητες με την C-Class Coupe, η «ανοιχτή» εκδοχή του αυτοκινήτου δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί και σε επίπεδο τεχνικών προδιαγραφών.

Προφανώς και θα υπάρξουν οι απαραίτητες ενισχύσεις στο πλαίσιο ώστε να αντισταθμιστεί η απουσία σταθερής-μεταλλικής οροφής ωστόσο τα μηχανικά μέρη θα προέλθουν σχεδόν αυτούσια από τις μέχρι σήμερα γνωστές εκδόσεις της C-Class.

Αυτό σημαίνει ότι την «βασική» έκδοση του αυτοκινήτου θα εξοπλίζει ένας κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 1,6 λίτρων απόδοσης 156 ίππων, ο οποίος θα συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με αυτόματο επτά σχέσεων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την C-Class Cabriolet θα γίνουν γνωστές πλησιάζοντας στην παγκόσμια πρεμιέρα του αυτοκινήτου η οποία θα πραγματοποιηθεί επί ελβετικού εδάφους στις αρχές Μαρτίου.

auto.in.gr

Sports in

Γεμάτοι περηφάνια οι σημαιοφόροι Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη (pics+vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κρατούν περήφανοι την ελληνική σημαία, με όλη την ελληνική αποστολή να απολαμβάνει τις στιγμές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Ιουλίου 2024