Ενας τραυματισμός της τελευταίας στιγμής θα στερήσει απ΄τον Κρις Μπος την δυνατότητα να συμμετάσχει στο All Star Game του ΝΒΑ, που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο άσος των Μαϊάμι Χιτ, αντικαταστάθηκε από τον Αλ Χόρφορντ των Ατλάντα Χοκς, που θα παίξει στον κορυφαίο αγώνα για 4η φορά στην καριέρα του, ενώ μέχρι τώρα έχει μέσο όρο 15,3 πόντους, 6,9 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ ανά αγώνα. Οσον αφορά στον διαγωνισμό τριπόντων, ο Μπος αντικαταστάθηκε από τον Σι Τζέϊ ΜακΚόλουμ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.