Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο πλευρό των αγροτών στο Σύνταγμα το ΠΑΜΕ

Στο πλευρό των αγροτών στο Σύνταγμα το ΠΑΜΕ

Στο Σύνταγμα έφτασε και ολοκληρώθηκε η πορεία του ΠΑΜΕ, το οποίο βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που διαδηλώνουν την αντίθεσή τους στο Ασφαλιστικό. Ενδεικτικό της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου είναι ότι με αφετηρία συγκέντρωσης την Ομόνοια, η πορεία χωρίστηκε σε δύο μέρη, με το ένα να φτάνει στο Σύνταγμα μέσω Σταδίου και το άλλο μέσω Πανεπιστημίου.

Στο Σύνταγμα έφτασε η πορεία του ΠΑΜΕ, το οποίο βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που διαδηλώνουν την αντίθεσή τους στο προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό. Ενδεικτικό της μεγάλης συμμετοχής του κόσμου είναι ότι με αφετηρία συγκέντρωσης την Ομόνοια, η πορεία χωρίστηκε σε δύο μέρη, με το ένα να φτάνει στο Σύνταγμα μέσω Σταδίου και το άλλο μέσω Πανεπιστημίου.

Στην κινητοποίηση συμπαράστασης του ΠΑΜΕ συμμετείχανεργαζόμενοι από όλους τους κλάδους και οργανώσεις συνταξιούχων. Το αίτημα που κυριάρχησε στην πορεία του ήταν η απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό που «σφαγιάζει τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης».

Στο Σύνταγμα μπροστά από τη Βουλή φτάνοντας η πορεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε με τα μπλόκα των αγροτών που βρίσκονται συγκεντρωμένοι έχοντας στήσει από χθες σκηνές στην πλατεία Συντάγματος. Στο Σύνταγμα βρίσκονται επίσης, συμπαραστεκόμενοι στους αγρότες, μαθητικές και φοιτητικές οργανώσεις, η ΛΑΕ και το ΕΠΑΜ και πλήθος κόσμου.

«Το μήνυμα είναι ένα: Εργατιά-Αγροτιά μια φωνή, μια γροθιά. Εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι των πόλεων, συνταξιούχοι, νέοι και νέες, γυναίκες των λαϊκών οικογενειών έχουν κοινά ταξικά συμφέροντα ενάντια στην τάξη που τους εκμεταλλεύεται, ενάντια στους αντιλαϊκούς νόμους- λαιμητόμους, όπως είναι το ασφαλιστικό, το φορολογικό, ενάντια στις κυβερνήσεις που ψηφίζουν αυτούς τους νόμους, ενάντια στις λυκοσυμμαχίες που ξεζουμίζουν τον λαό μας. Λαϊκή συμμαχία για αντεπίθεση τώρα» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ.Κουτσούμπας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024