Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τόσκας: απαράδεκτα τα επεισόδια, ακροδεξιά στοιχεία στο Χαϊδάρι

Τόσκας: απαράδεκτα τα επεισόδια, ακροδεξιά στοιχεία στο Χαϊδάρι

Για «μαύρες σελίδες» στην ιστορία του αγροτικού κινήματος έκανε λόγο ο υπουργός Β.Αποστόλου, αναφερόμενος στα επεισόδια έξω από το υπουργείο μεταξύ αγροτών από την Κρήτη και αστυνομικών. «Ακροδεξιά στοιχεία, χρυσαυγίτικα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή προσπαθούν να προκαλέσουν σύγχυση και να αποπροσανατολίσουν από τις διεκδικήσεις του αγροτικού κινήματος» είπε ο Νίκος Τόσκας.

Για «μαύρες σελίδες» στην ιστορία του αγροτικού κινήματος έκανε λόγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Αποστόλου, αναφερόμενος στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν νωρίτερα έξω από το υπουργείο μεταξύ αγροτών από την Κρήτη και αστυνομικών.

«Οι σκηνές έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είχαν στόχο να αμαυρώσουν τον αγώνα των αγροτών» είπε ο κ. Αποστόλου, σημειώνοντας ότι το κτίριο του υπουργείου έχει υποστεί ζημιές. «Ευτυχώς που δεν υπήρξαν τραυματισμοί εργαζομένων» σημείωσε.

Ο υπουργός τόνισε ότι οι εκπρόσωποι των συντονιστικών επιτροπών «θα πρέπει να απομονώσουν και να καταδικάσουν τις ακραίες αυτές συμπεριφορές».

«Είναι κρίμα για την ιστορία του αγροτικού κινήματος να υπάρχουν αυτές οι μαύρες σελίδες» είπε και επανέλαβε ότι ο μόνος δρόμος είναι ο διάλογος με την κυβέρνηση.

Τόσκας: Απαράδεκτα τα επεισόδια

Απαράδεκτα χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Τόσκας, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και την απαίτηση των αγροτών από την Κρήτη να προχωρήσουν σε κατάληψη, κάτι το οποίο δε μπορούσε να γίνει αποδεκτό.

«Η προσπάθειά μας είναι να διαφυλάξουμε το δημοκρατικό δικαίωμα στη διαμαρτυρία και προσβλέπουμε σε μία ήρεμη διαμαρτυρία» υπογράμμισε ο κ. Τόσκας, προσθέτοντας ότι «δεν δίνονται έτσι οι κοινωνικοί αγώνες».

Επίσης, ανέφερε ότι ως δείγμα καλής θέλησης της κυβέρνησης, αποδέχθηκε ένα μικρό αριθμό τρακτέρ να συμμετάσχουν στην πορεία στο κέντρο της Αθήνας «εφόσον το γενικότερο κλίμα είναι ήρεμο».

«Ακροδεξιά στοιχεία, χρυσαυγίτικα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή προσπαθούν να προκαλέσουν σύγχυση και να αποπροσανατολίσουν από τις διεκδικήσεις του αγροτικού κινήματος», ανέφερε αργότερα ο ίδιος στον ΣΚΑΙ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024