ΕΙΤΗΣΕΕ: Ο πρωθυπουργός συκοφαντεί και παραπλανά συνειδητά
Κανένας τηλεοπτικός σταθμός από τα μέλη μας δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ στο Δημόσιο, τα Ταμεία ή τις τράπεζες, αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή της η ΕΙΤΗΣΕΕ και καταλογίζει στον πρωθυπουργό συκοφαντία και συνειδητή παραπλάνηση των πολιτών.
Κανένας τηλεοπτικός σταθμός από τα μέλη μας δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές και δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ στο Δημόσιο, τα Ταμεία ή τις τράπεζες, αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή της η Ένωση Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ).
Η ΕΙΤΗΣΕΕ, επίσης, σημειώνει ότι δεν υπάρχουν ούτε καθυστέρηση σε τυχόν δόσεις και ότι τα δάνεια που έχουν λάβει τα συγκεκριμένα κανάλια που ανήκουν στην Ένωση (Alpha, Antenna, Mακεδονία, Mega, Skai, Star) έχουν δοθεί με διαφανή και εγγυημένο τρόπο από τις τράπεζες, ενώ όλα εξυπηρετούνται και δεν εμπίπτουν στην κατηγορία των «κόκκινων δανείων».
Τέλος, η ανακοίνωση της ΕΙΤΗΣΕΕ αναφέρει ότι όσα λέγονται δια στόματος του έλληνα πρωθυπουργού περί οφειλών κ.λπ. όσων αφορά τις επιχειρήσεις των έξι παραπάνω τηλεοπτικών σταθμών, αποτελούν συκοφαντία και συνειδητή παραπλάνηση των πολιτών.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων